شبکه_باحال_پویا مدیر عضویت: 1398/08/01 تعداد پست: 3810 عنوان عاشق این نیم ست شدم بدجور | مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 40 پست 1398/09/03 | 18:01 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شبکه_باحال_پویا مدیر استارتر عضویت: 1398/08/01 تعداد پست: 3810 به نظر منم قشنگه. به حرف اینا گوش نکن. به عشقت نظر دارن همشون. مرسییی
حس_یخی عضویت: 1398/04/23 تعداد پست: 30537 اره والله من ک نمیشد باهام حرف بزنی عین روانیا بودم معتادیم 🙄🙄🙄🙄🙄 😂خداروشکر وصل شد گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است... باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...
ashdooooogh عضویت: 1398/03/08 تعداد پست: 3717 😂 خداروشکر وصل شد آره والله خداروشکر 😂😂😂😂 سلام 😂😂😂نمیدونم چی بنویسم 😂😂اسمم آش دوغه 😂😂پروفایلم دوتا قابلمه هست دلت خواست بگو 😂😋نگید چرا زرد بعضی جاها زرد درست میکنن 😂دیدار یار عاشق دانی چه ذوق دارد مانند ابری که دربیابان برتشنه ای ببارد 😂نمیدونم چرا یه دفعه این شعر اومد تو ذهنم 😂من مدافع مادرشوهر وخواهرشوهرم 😂😂فرارررررررر💃💃💃💃💃💃الکی گفتم 😂😂😂😋آخه اینجا همه طرفدار عروسن 😂ولی من طرفدار حقم .دوستدار شما آش دوغ 😂💖💔راستی عکس پروفایلم از خودم نیست از اینترنت گرفتم 😂اگ شاد شدی یه صلوات بفرس😛😛😛کجا بفرستو وبرو 🤣
رز_طلایی65 عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 4976 منم عاشق نگینم چشممو میگیره اینم ک سرتاپاش نگینه یه زیورآلاتی هست من مغازشو تو ابنترنت دیدم یعنی فکر کن وارد دنیای نور میشی... جه نگین های درخشانی ... نگینای سواروسکی.... اصلا دلت ضعف میکنه نمیدونی کدومو نگاه کنی. ولی قیمتاش بالاست تبسمی اگرم رو دهد ز عیش ندانی، که گاهی آدمی از کثرت ملال بخندد ...
شبکه_باحال_پویا مدیر استارتر عضویت: 1398/08/01 تعداد پست: 3810 یه زیورآلاتی هست من مغازشو تو ابنترنت دیدم یعنی فکر کن وارد دنیای نور میشی... جه نگین های درخشانی .. ... تو سایت دیدی؟
رز_طلایی65 عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 4976 تو سایت دیدی؟ نه تو اینستا تبسمی اگرم رو دهد ز عیش ندانی، که گاهی آدمی از کثرت ملال بخندد ...
شبکه_باحال_پویا مدیر استارتر عضویت: 1398/08/01 تعداد پست: 3810 نه تو اینستا اینستا وای خیلی دلبر طلاهاش ولی ادم میترسه اعتماد کنه
رز_طلایی65 عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 4976 اینستا وای خیلی دلبر طلاهاش ولی ادم میترسه اعتماد کنه متاسفانه سایتی برای فروش ندارن و بقول شما اعتماد نمیشه کرد.ولی تو تهران یه پاساژی هست بدلیجات داره، فکر کنم دنیای نور... قصر نور یه همچین چیزای باشه. البته اگر اشتباه نکنم تبسمی اگرم رو دهد ز عیش ندانی، که گاهی آدمی از کثرت ملال بخندد ...
شبکه_باحال_پویا مدیر استارتر عضویت: 1398/08/01 تعداد پست: 3810 متاسفانه سایتی برای فروش ندارن و بقول شما اعتماد نمیشه کرد. ولی تو تهران یه پاساژی هست بدلیجات داره ... مرسی عزیزم من تهران نیسم تو همین سایتا نگا میکنم ارضا میشم بیرون هم روم نمیشه
رز_طلایی65 عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 4976 مرسی عزیزم من تهران نیسم تو همین سایتا نگا میکنم ارضا میشم بیرون هم روم نمیشه یه سری دیجی کالا بزن ، من نیم ستای نگینیش رو دیدم... نگین صورتیم توش داره. فروشگاه معتبریه تبسمی اگرم رو دهد ز عیش ندانی، که گاهی آدمی از کثرت ملال بخندد ...
شبکه_باحال_پویا مدیر استارتر عضویت: 1398/08/01 تعداد پست: 3810 یه سری دیجی کالا بزن ، من نیم ستای نگینیش رو دیدم... نگین صورتیم توش داره. فروشگاه معتبریه مرسییی