2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 72 پست
اره بعضی جاها ب درد میخورن اماخب من خودم شخصا راحت نیستم با مادرشوهر..مخصوصا مادرسوهر من ک ی دیقه پی ...

چرا مادرشوهرا خنگن واقعا🤔مادرشوهر منم خیلی حرف بی ربط میزنه😕

خدایا مراقب تو دلیم باش  

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

همه چیوبه شوهرم میگم میگه میادکمک دستت باشع اخه من روم میشه بشینم اون کارموگنه اخرم منت بزنخ

بزار بیاد همه کار بهش بده از غذا گرفته تا ظرف خودتم بشین هی ناز کن تا دفه دیگه نیاد سمتت😂😂😂

خدایا مراقب تو دلیم باش  
اره بعضی جاها ب درد میخورن اماخب من خودم شخصا راحت نیستم با مادرشوهر..مخصوصا مادرسوهر من ک ی دیقه پی ...

دیگه مادرشوهره اسمش روشه ولی الان دقم میده بخدا میره پیش جاریم که مثلا من حسودی کنم😐😐😐😐

همه چیوبه شوهرم میگم میگه میادکمک دستت باشع اخه من روم میشه بشینم اون کارموگنه اخرم منت بزنخ

مادر شوهر منم واسه اینکه به همه ثابت کنه چقد خوبه..۱۰ روز اومد خونه مامانم..ده روز اول زایمانم ک‌مثلا اونم کمک کنه😳😳باورتون میشه عین‌ده روز کاری ک نکرد هیچ..همه شم قهر میکرد که چرا همه به من توجه میکنن؟بشدت حسوده

.گاهی میگفت غذای من و بیارین اتاق بخورم حالم خوب نیست😳😳یه شب ساعت ۱۲ گفت من و ببرین دکتر دارم‌میمیرم😐😐بعد هیچیش نبود

.مامانم داغون شد این ده روزه..حالا این ده روز من ۵ روزشو بیمارستان بودم مشکل ادرار داشتم مرخصم نمیکردم..۴ روزشم واسه زردی نبودم.. خودم فقط ۱ روز بودم😳😳😳بعد گوسفند کشتن پدر شوهرم بعده ها زد زیرش پولشو نداد..شوهرم داد..۱ ماهم قهر کردن که چرا از گوشت گوسفندیشون به ما چیزی ندادن😐😐 وای باز یادم افتاد عصبی شدم اه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
دیگه مادرشوهره اسمش روشه ولی الان دقم میده بخدا میره پیش جاریم که مثلا من حسودی کنم😐😐😐😐

برات مهم نباشه اصلااا..بگو تو مال جاریم باش سمت ما نیای خیلی خوش حالتریم خدا مهربونترشون کنه محل نده اصلااااا و ابدااا...همین ک خوشبخت زندگی کنی براشون بسه

یا خنگن یا هم میخان لج مارو دربیارن..منم جدیدا مثل خودش رفتار میکنم ببینه چ‌مزه ای میده

دقیقا منم موندم بین این دو واقعا خنگه یا از سیاستشه من فعلا باهاش قهرم میاد در میزنه باز نمیکنم براش🤪

خدایا مراقب تو دلیم باش  
برات مهم نباشه اصلااا..بگو تو مال جاریم باش سمت ما نیای خیلی خوش حالتریم خدا مهربونترشون کنه محل نده ...

اوایل آی حرص میخوردم نه ولی الان مهم نیست دردسراش برای منه خوشیشاش واسه اون والا