2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 72 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره من شاغلم اردوهفته دیگه سرکارنمیرم دقیقاشوهرم میخادهمون موقع که من خونم بره بیارتش یعنی عین دوهفت ...

با درک و خوش برخورد نیست؟اذیتت میکنه؟

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
نیاد بهتره بابا

ولی خداییش خیلیا کمک میکننا مثلا مامان من بزوررررر اومد بیمارستان فرداشم که مرخص میشدم نیومد اصلا مراقبتم که بماند مادرشوهرم هرچقدر در حقم ظلم کرد ولی باز دستش درد نکنه خیلی هوامو داشت حتی بهداشتم خودش برد گفت اذیت نشو

اره من شاغلم اردوهفته دیگه سرکارنمیرم دقیقاشوهرم میخادهمون موقع که من خونم بره بیارتش یعنی عین دوهفت ...

بگو‌ لازم نکرده بیاد از الان..ب مادرش بگه نزدیک زایمان بیاد..ب شوهرت بگو ماه آخرمه سنگینم..راحت نیستم با مادرت میخام استراحت کنم نه که مهمون داری..نزاری بیاد هااا

با شوهرت تعارف داري همينو بهش بگو 

بگو تو اين شرايط ازت انتظار دارم دركم كني نه اينكه بري واسم مهمون بياري

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 

همیشه تنهامیادمیگه دستم پرنمبتونم تنهابیام بیاددنبالم تودوتاعروس قبلی خودش باپای خودش رفته بمن که رسیده کلاس میزاره شوهرمم میگه دلم میسوزه برم بیارمش مثلامیخادپوزبده پسزم امددنبالم ..حالامن دوهفته تازایمانم میخام استراحت کنم بایدبامادرشوهریجابمونم

اگه جایه من بودی چیکار میکردی من با مادرشوهر پدرشوهر تویه خونه زندگی میکنم

عزیزم شرایط شما فرق داره اون انتخاب خودتون بوده...انشالله جدا بشی ازشون

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
ولی خداییش خیلیا کمک میکننا مثلا مامان من بزوررررر اومد بیمارستان فرداشم که مرخص میشدم نیومد اصلا مر ...

اره بعضی جاها ب درد میخورن اماخب من خودم شخصا راحت نیستم با مادرشوهر..مخصوصا مادرسوهر من ک ی دیقه پیشمه هزااار جور حرفای خنک و بی مربوط میزنه

همیشه تنهامیادمیگه دستم پرنمبتونم تنهابیام بیاددنبالم تودوتاعروس قبلی خودش باپای خودش رفته بمن که رس ...

همچین گفته دستم پره فک کنم داره سیسمونی زیادی واست میاره😂😂😂