2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 72 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من فقط تعجب کردم که اسباب بازی ها رو قایم میکرد زیر پاش از یک بچه دو ساله😳

عقلشون در همین حده 

مادر شوهر من اونروز اومده میگه خوبه دیگه بنزین گرون شد شما هی نرید مسافرت😐😐😐

خدایا مراقب تو دلیم باش  
نمیگه چرا باز نکردی، همسرت چیزی نمیگه؟

ن دیگه الان در حالت قهرم مثلا اون روز خواهرش اینا بعد شام اومدن شب نشینی بهشون میگه اینا که تعارف نمیکنن بهتون دعوتتون کنن بزار من بگم هر وقت خواستید شام بیایید خونشون 🙄🙄🙄دیگه از اون شب قهرم 

گاهی اوقات که قهر نیستم میگم خواب بودم کار داشتم یا هر چیز دیگه یا اصلا جواب نمیدم😁

خدایا مراقب تو دلیم باش  
ن دیگه الان در حالت قهرم مثلا اون روز خواهرش اینا بعد شام اومدن شب نشینی بهشون میگه اینا که تعارف نم ...

خب به اون چههههههه، عجب، من هم تا میرفتم جایی میدیم اسباب بازی ها رو قایم کرده تو کمد.

خوب کاری میکنی آفرررررررررین باید متوجه بشه کجا اظهار نظر کنن.

خب به اون چههههههه، عجب، من هم تا میرفتم جایی میدیم اسباب بازی ها رو قایم کرده تو کمد. خوب کاری میک ...

متاسفانه متوجه نمیشن فک کنم شاید هم متوجه میشن ولی میخوان حرص بدن 

خدایا مراقب تو دلیم باش  
خب به اون چههههههه، عجب، من هم تا میرفتم جایی میدیم اسباب بازی ها رو قایم کرده تو کمد. خوب کاری میک ...

مگه اسباب بازی ها مال اونه واقعا عقلشون تو همون بچگی مونده دیگه رشد نکرده

خدایا مراقب تو دلیم باش  
مگه اسباب بازی ها مال اونه واقعا عقلشون تو همون بچگی مونده دیگه رشد نکرده

واقعااااا، یه جوری دفاع گرفته بودن انگار دشمن حمله کردی یکی اسباب بازی جمع میکرد، یکی اخم میکرد بهش منم بلدش کردم بچه رو بردمش توی اتاق یکم بعدم رفتم.

واقعااااا، یه جوری دفاع گرفته بودن انگار دشمن حمله کردی یکی اسباب بازی جمع میکرد، یکی اخم میکرد بهش ...

کار خوبی کردی اصلا از این به بعد بهش توجه نکن خنثی باش نسبت بهش

خدایا مراقب تو دلیم باش  
اصلا اجازه نده ک‌دردسر برات درست کن..دست وپاشو جمع کن مگه تو برده اونی ک بخاد هرطور دوسداره باهات رف ...

والا چه چزوندنی باهمم زندگی میکنیم آینه ی دقه اصلا یه جوری رفتار میکنه من هیچی بلد نیستم و سلیقم بده تو رومم گفته ها در صورتی که اصلا اینطوری نیست میگه جاریت فلانه بیساره در صورتی که همون خونه داریشم از من یاد گرفت