2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 72 پست
چطور رفتار میکنی به منم یاد بده.

بنظر من که جواب ندی اهمیت ندی بیشتر میسوزن من بعضی وقتا سوال بی ربط هم بپرسه جواب نمیدم انگار سرش درد میکنه با من جرو بحث کنه

خدایا مراقب تو دلیم باش  

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

بنظر من که جواب ندی اهمیت ندی بیشتر میسوزن من بعضی وقتا سوال بی ربط هم بپرسه جواب نمیدم انگار سرش در ...

چطور جواب نمیدی یعنی سکوت میکنی آخه از من یه کارایب میکنه مثلا باهاش صحبت میکنم جواب من رو نمیزه با یکی دیگه مثلا با یه بچه صحبت میکنه.

مادر شوهر منم واسه اینکه به همه ثابت کنه چقد خوبه..۱۰ روز اومد خونه مامانم..ده روز اول زایمانم ک‌مثل ...

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯

خدایا مراقب تو دلیم باش  
چطور رفتار میکنی به منم یاد بده.

مثلا حرف نامربوط میزنه..ک لج منو دربیاره منم تاییدمیکنم..مثلا اون منظورش بامنه هااا ولی اصلا بخودم نمیگیرم جلوش..بیشتر لجش درمیاد..اینکارو ک کردم ی مدت الان واقعنم خرفاش برام پوچه توجه نمیکنم..قبلنا فک میکردم ب حرفاش عصبانی میشدم الان اصلا برام مهم نیس فک‌میکنم ی دختربچه بی سواد وبی عقل داره حرف میزنه

مثلا حرف نامربوط میزنه..ک لج منو دربیاره منم تاییدمیکنم..مثلا اون منظورش بامنه هااا ولی اصلا بخودم ن ...

یه بار هم رفته بودم با یه بچه کوچیک خونشون اونا خونشون اسباب بازی داشتن همه رو یواش قایم میکرد که بچه ای که با من بود دست نزنه اون قایم میکرد زیر پاش فکر میکرد متوجه نیستم.

چطور جواب نمیدی یعنی سکوت میکنی آخه از من یه کارایب میکنه مثلا باهاش صحبت میکنم جواب من رو نمیزه با ...

آره فقط خودمو خودش هم باشیم سکوت میکنم فقط یه نگاه معنا دار🤨دیگه خودش ضایع میشه بخواد شروع کنه واسه جروبحث هم جوابش نمیدم چون فقط خودم حرص میخورم الانم هی میاد پایین در میزنه باز نمیکنم 

ول کن بابا چرا اعصاب خودمونو اول جوونی واسه اینا خراب کنیم

خدایا مراقب تو دلیم باش  
اوایل آی حرص میخوردم نه ولی الان مهم نیست دردسراش برای منه خوشیشاش واسه اون والا  

اصلا اجازه نده ک‌دردسر برات درست کن..دست وپاشو جمع کن مگه تو برده اونی ک بخاد هرطور دوسداره باهات رفتار کنه..عروس گرفتن ک برا پسرشون خانومی کنه نه ک هی بچزونن

مثلا حرف نامربوط میزنه..ک لج منو دربیاره منم تاییدمیکنم..مثلا اون منظورش بامنه هااا ولی اصلا بخودم ن ...

وای منم جدیدا فهمیدم اینو فقط باید بی توجه بود

خدایا مراقب تو دلیم باش  
😁😁آفرین خوب کاری کردی بگو هنذفری گذاشته بودم.

ن والا میدونه تلویزیونم روشن بود میدونه از قصد باز نکردم ازش که نمیترسم دروغ بگم بهش 🤪خواهر من دیگه آب از سرم گذشته

خدایا مراقب تو دلیم باش