2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم ناراحت شدم انشاالله زود زود خدا بهت خوشگل ترین بچه دنیا رو بده.استرس نداشته باش منم دوبار کورتاژ شدم اصلا درد نداره.

نی نی سایتی ها خیلی دوست تون دارم.خیلی از تنهایی هام پر کردین.واسه همه تون دعا می کنم🌹🌹🌹🌹
منم همینجوری دوتا سقط داشتم الانم یه پسر دارم انشالا مشکلت حل میشه گلم

تهرانی؟کجا رفتی برا پیگیری؟منم یه پسر ۶ ساله دارم ولی برا بارداری دومم به مشکل خوردم.فامیلیم از این استرس دارم

کلی لباسای شیک و مناسب با ارسال رایگان دارم.سه سال که فروش اینترنتی دارم پیجم به تازگی زدم یسر بزن ضرر نمیکنی mezon.mahasa
درکل خدا ایشالا به همتون بده چون بعد سقط افسردگی سراغ همه میاد از اون طرفم حرف مردم که خدا خیرشون ند ...

دقیقا حرف مردم خیلی سنگینه...ادم باز یجوری با خودش کنار میاد

ما زنده به انیم که آرام نگیریم...آسودگی ما عدم ماست...
تهرانی؟کجا رفتی برا پیگیری؟منم یه پسر ۶ ساله دارم ولی برا بارداری دومم به مشکل خوردم.فامیلیم از این ...

بله تهران

خدایاکمکم کن این مرحله سختوردکنم!!خیلی داره سخت میگذره!
درسته واقعاهرکس یه حرفی میزنه!

چه کسایی امدن جلوم چه حرفایی زدن مادرشوهرم جلو همه برگشت گفت عرضه نداشتی یه بچه نگه داری قلبم اتیش گرفت

فقط منتظر 🤰اون روزم که دنیا بیای کو چولویی مامان اون روز بهترین روزه برام میشه واسه سلامتی کوچولو یه صلوات بفرستین😘
تهرانی؟کجا رفتی برا پیگیری؟منم یه پسر ۶ ساله دارم ولی برا بارداری دومم به مشکل خوردم.فامیلیم از این ...

نه من مشهدم.اره خیلیا رو دیدم برا بارداری دوم به مشکل میخورن...پیش متخصص نازایی برو بگو همه ازمایشات سقط مکرر رو برات بنویسه انشالا مشکلت حل میشه

ما زنده به انیم که آرام نگیریم...آسودگی ما عدم ماست...
نه من مشهدم.اره خیلیا رو دیدم برا بارداری دوم به مشکل میخورن...پیش متخصص نازایی برو بگو همه ازمایشات ...

من مشکلم ژنتیکه فرق داره

دقیقا حرف مردم خیلی سنگینه...ادم باز یجوری با خودش کنار میاد

کنار امدن با خودت خیلی سخته😔

فقط منتظر 🤰اون روزم که دنیا بیای کو چولویی مامان اون روز بهترین روزه برام میشه واسه سلامتی کوچولو یه صلوات بفرستین😘
کنار امدن با خودت خیلی سخته😔

آدم شوهرشم بایدیکم درکش کنه مال من اصلادرکم نمیکنه میکشه کنارخودشو

خدابخیربگذرونه تموم بشه.

میگذره و راحت میشی عزیزم.اگه قرص نذارن که کورتاژ با خیالت راحت انجام بده چون هیچ چیز سختی نیست.ولی بعد سقط حسابی مواظب خودت باش.سفکسیم حتما دکتر بهت بده.رحمتو با خوراکیای گرم تقویت کن.لباس گرم و جوراب حتما بپوش وسیله سنگین بلند نکن تا مدتها

کلی لباسای شیک و مناسب با ارسال رایگان دارم.سه سال که فروش اینترنتی دارم پیجم به تازگی زدم یسر بزن ضرر نمیکنی mezon.mahasa
میگذره و راحت میشی عزیزم.اگه قرص نذارن که کورتاژ با خیالت راحت انجام بده چون هیچ چیز سختی نیست.ولی ب ...

🙏🙏🙏🙏