2777
2789
عنوان

پروتز واژن

| مشاهده متن کامل بحث + 17730 بازدید | 141 پست
اره  مثلا  شوهرم میگفت  کله این هفت روز که خونریزی نداری  وقتی  هر لحطه قطع ...

نماز کجای دلم بذارم 😂😂😂😂

تو چند سالگی فهمیدی تاب تاب عباسی نیس تاب تاب هم بازی هست 😂😂😂
منم نمی دونستم شوهر پیج دکتر بهمن پور فالو کرده بود به منم گفت فالو کنم فهمیدم هس 

بچه ها کاملا مشخصه که داره واسه این دکتره تبلیییییغ میکنه 

این تاپیک پروتز و ایناهم همه بهانه ای بود واسه تبلیغ 

واااااقعا برات متاسفم روش خوبی نبود استارتر!!!!!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم نمی دونستم شوهر پیج دکتر بهمن پور فالو کرده بود به منم گفت فالو کنم فهمیدم هس 

فکر کنم دکتر مزخرفی هست چون خیلی تو همین نی نی سایت تبلیغشو کرده

خدایا خودت مواظبش باش
بچه ها کاملا مشخصه که داره واسه این دکتره تبلیییییغ میکنه  این تاپیک پروتز و ایناهم همه بهانه ...

وای 😂😂😂😂😂✋✋✋✋

خانوم باید یا وکیل باشه یا نقاش من هردوتاش و هستم ببین دیگه چقدر خوبم 🤪😂پیچ نقاشی مو تو اینستا فالو کنید art_naghash_bashi   انواع سفارش پذیرفته میشود 😍
این شوهرای همه چی دون رو از کجا پیدا میکنید

حالا بعد از این کامنتت یه عده میان از خنگی و فیلم بازی کردن شوهراشون میگن تا ثابت کنن شوهرشون هیچی نمیدونه

عه وا قربونش برم شوهرم تا قبل من فکر میکرد لک لکا بچه هارو میارن

عه وا شوهر من که فکر میکرد سینه زیر بغله😕😕😕

غرب زدگی اثری از جلال آل احمد است.جلال آل احمد در این کتاب میگوید:غرب‌زدگی آفتی است که از غرب می‌آید و ما را مانند طاعون گرفتار و بیمار می‌کند. آدم غرب‌زده ریشه و بنیادی ندارد، نه شرقی مانده، نه غربی شده؛ هرهری مآب و چشم و گوش بسته از آداب و سنن و فرهنگ غرب تقلید می‌کند.جلال در این باره میگوید:«آدم غرب‌زده هرهری مذهب است به هیچ چیز اعتقاد ندارد اما به هیچ چیز هم بی‌اعتقاد نیست. یک آدم التقاطی است و نان به نرخ روز خور است همه چیز برایش علی‌السویه است. خودش باشد و خرش از پل بگذرد، دیگر بود و نبود پل هیچ است!نه ایمانی دارد،نه مسلکی،نه مرامی نه اعتقادی،نه به خدا یا به بشریت،نه در بند تحول اجتماع است و نه در بند مذهب و لامذهبی،حتی لامذهب هم نیست هُرهُری است.آدم غرب‌زده، شخصیّت ندارد.چیزی است بی اصالت. خودش و خانه‌اش و حرف‌هایش،بوی هیچ چیزی نمیدهد. بیش‌تر نماینده‌ی همه چیز و همه کس است.آدم غرب‌زده، معمولاً تخصّص ندارد، همه کاره و هیچ کاره است؛ امّا چون به هر صورتی درسی خوانده و کتابی دیده و شاید مکتبی، بلد است که در هر جمعی، حرف‌های دهن پر کن بزند و خودش را جا کند. شاید هم روزگاری تخصّصی داشته؛ امّا بعد که دیده است در این ولایت تنها با یک تخصّص نمی‌توان خر کریم را نعل کرد، ناچار به کارهای دیگر هم دست زده است. عین پیرزن های خانواده که بر اثر گذشت عمر و تجربه‌ی سالیان، از هر چیزی مختصری می‌دانند و البتّه خاله زنکی‌اش را.(کتاب بخون دوست عزیز،کتاب بخون)من نمیتونم به همه ی عقاید احترام بذارم،چون احترام به عقاید پوچ و بی ارزش در واقع توهین به شعور خودمه

س واجبه  که  یه کتک مفصل  بخوره ازت  🤪

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

من به شوهرم میرم برم اصلاح صورت و ابرو میگه لازم نداری که با اینکه خودم میدونم لازم دارم میگم موهامو رنگ کنم میگه نه بابا موهای خودت قشنگه میگم بینی رو عمل کنم میگه بینیت خوشکله که چرا میخوای عمل کنی

به قران من میگم میرم حموم پ*ش*ما رو بزنم میگه نمیخواد خوبه🤣🤣🤣🤣🤣🤣

وای آره شوهر منم... 😅😅😅چراهمچینن ایناااا؟؟؟طبیعیه عایا؟؟ ؟به شوهرم میگم تواینجوری میکنی فک میکنم ناتوانی جنسی داری. اما پای عمل میاد میگم یه چچیزم اضافه داری تازه🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤣🤣🤣🤣