2777
2789
عنوان

پروتز واژن

| مشاهده متن کامل بحث + 17742 بازدید | 141 پست
                     &nbs ...

عزیزم تزریق چربی به خاطر خیلی چیزا انجام میدن یکی به خاطر درمان گشادی واژنش ، حالا این گشادی علتاش متفاوت یکی به خاطر زایمان سخت که بچه بزرگ وسایزش بزرگ موقع زایمان طبیعی یکی هم وقتی خیلی چاق وزن کم می کنه ، عضلات واژنش من شنیدم شل میشه ، خیلی علتا داره من شنیدم اینا بیشتر ، وقتی چربی تزریق می کنند باعث میشه تنگ بشه و فکر کنم مثل ژل جون کنه دیواره اینا رو که شخص موقع نزدیکی مشکل گشادی نداشته باشه حالا من اصطلاحات علمیشو نمی دونم ولی این چیزا رو از مقالات فیلما فهمیدم 

عزیزم این درمانی ربطی به خار و ذلیل کردن نداره من به مقالات ایرانی اکتفا نکردم مقالات خارجی برید بخو ...

حرفا میزنینا....اینکه شکل فلان جامونو شوهرمون دوس نداشته باشه و بخوایم عمل کنیم و هزارتا عوارض جانبی داشته باشه اسمش چیه؟؟

اینجا یه خانواده ی بزرگیم پس باهم مهربون باشیم و بی احترامی نکنیم😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حرفا میزنینا....اینکه شکل فلان جامونو شوهرمون دوس نداشته باشه و بخوایم عمل کنیم و هزارتا عوارض جانبی ...

سلام من کاری به بقیه نظرات ندارم اما صحبت شما هم درست نیس چون این عمل درمانی می باشد .

من انجام دادم اما با چربی بدن خودم

کاری به حرفا و نظرای شمسی خانومای اینجا نداشته باش

اینا خیلی هاشون شوهراشون ...

برا خودت لنجام بده

من خودم بدنسازی کار می کنم برا اون انجام‌ دادم

شوهرم هم نذاشتم بفهمه 🫠 سیاست مدل خودم

لذتشو خودم می برم، اونی که میگه شوهرت فلان ...

معنی ا.ر.گ.ا.س.م رو قطعا نفهمیده و فقط رابطه براش یه روتین کاری هستش.

من که کلا اصن انگار ۱۶ ساله شدم از نظر روحی

انجام بده، ول کن این شمسی خانومای اینجا رو