2777
2789
عنوان

پروتز واژن

| مشاهده متن کامل بحث + 17737 بازدید | 141 پست
من اومدم از شما راهنمایی بخوام بعد همه شما شروع کردین به مسخره کردن پیجی که 99k تو بری یا نری من برم ...

با این حرفت مطمئن شدم تبلیغه 

گزارش زدم برات 

فالوور جمع کردن کاری داره ؟

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این بنده خدا یه سوال پرسید اطلاع ندارید یا مثلا فکر می کنید تبلیغه جواب ندید

حالا این وسط از شوهراتون تعریف می کنید و مثلا پز میدید دلتون خنک میشه؟!

یک درصد فکر کنید این آدم واقعا سوال داره و دغدغه زندگیشه این مسئله ،چرا دلش و خالی می کنیم؟؟

حالا وقت تعریف کردن از حماسه های شوهراتونه!!!

خدایا تنهامون نزار

خانم مسی عزیز من احساس می کنم شما سوالتون بدبیان کردیدکه همه جبهه برداشتن شما احتمالا یا مشکل شلی واژن داریدیا گشادی واژن که دکترتون این حرف زدن باید انجام بدی من انجام دادم به خاطر زایمان سختی که داشتم اسم دکترم نمیگم که نریزن سرم بگن تبلیغ داره می کنه اما بهتره شما حتما پیش چندتا پزشک برید و اگر لازم بود حتما انجام بده

به قول مهران مدیری خدا رو شکررر شوهر من خسیسه از این غلطا نمیکنه 

برای کسانی که به وجود خدا ایمان دارند هیچ توضیحی لازم نیست و برای کسانی که به وجود خدا ایمان ندارند هر توضیحی بی فایده است!!!
چقدر خانوما خودشونو خار و ذلیل میکنن🤐

عزیزم این درمانی ربطی به خار و ذلیل کردن نداره من به مقالات ایرانی اکتفا نکردم مقالات خارجی برید بخونید من نمی گم حتماانجام بدیدولی بدنیست یکم علمون زیاد کنیم دراین خصوص بدن من به خاطر زایمان هزار تا مسئله دیگه دچار تغییرات میشه فقط نباید که همش میکاپ کنیم همش صورت مون تغییر بدیم