2777
2789
عنوان

پروتز واژن

| مشاهده متن کامل بحث + 17730 بازدید | 141 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از آلتش دارش میزدم... ایناذهنشون مریضه... من به شوهرم میگه برم بندابرو. میگه نمیخااااد😅😅😅

به قران من میگم میرم حموم پ*ش*ما رو بزنم میگه نمیخواد خوبه🤣🤣🤣🤣🤣🤣

" عشق جان " ؟ خوش به حال من 😍 که تو جان منی❤💋
نده شوهرش طلاقش میده یا میره پی یکی دیگه که پروتز واژن انجام داده باشه

تو دلشو خالی نکنید شوهرش از کجا میخواد پیدا کنه پیدا نیست که تا یه خانمی رو دید بگه اِ این پرتزی برم بگیرمش یا دوست شم باش یا  بره خاستگاری بپرسه خانم ببخشید شما پرتز داری 

نمیشه 

ایشون باید دست پیش بگیر که شوهرش از کجا پروتز میدونه هست دعوا کنه تا شوهره بشبنه سر جاش

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.

من چند وقت پیش میخواستم برم لیزر کنم نامزدم می‌گفت آتیش نمیگیره موهات؟ 🤐🤐🤐✋ 

خانوم باید یا وکیل باشه یا نقاش من هردوتاش و هستم ببین دیگه چقدر خوبم 🤪😂پیچ نقاشی مو تو اینستا فالو کنید art_naghash_bashi   انواع سفارش پذیرفته میشود 😍
منم نمی دونستم شوهر پیج دکتر بهمن پور فالو کرده بود به منم گفت فالو کنم فهمیدم هس 

لعنت به اینستا این مردا چشم گوش باز شدن 

تو چند سالگی فهمیدی تاب تاب عباسی نیس تاب تاب هم بازی هست 😂😂😂
مردم از خنده 😂😂😂 شوهر من فک میکرد وقتی خانما عادت میشن فقط یه قطره خون میاد  کسخل کی بودن ...

اره  مثلا  شوهرم میگفت  کله این هفت روز که خونریزی نداری  وقتی  هر لحطه قطع میشه  مگه نباید نماز بخونی ..    

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

بیا من نصف میکنم نصفشو میدم تو

قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم 
شوهر من وقتي ازدواج كرده بوديم به دكتر زنان ميگفت داخلي زنان😂😂😂🤣

شوهررررررر من به تخمدان میگفت پروستات🤣🤣🤣🤣🤣🤣

الهی بمیرم براش که آنقدر آماتوره😍

" عشق جان " ؟ خوش به حال من 😍 که تو جان منی❤💋
به قران من میگم میرم حموم پ*ش*ما رو بزنم میگه نمیخواد خوبه🤣🤣🤣🤣🤣🤣

شوهرمن رو هیچی حساس نیس ولی خدایی موها را خوشش نمیاد میگه زن باید بی مو باشه میگم خدا داده به خلقت خدا ایراد نگیر  

یا رب العالمین