2777
2789
عنوان

شوهرمو دیدم 😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 4004 بازدید | 90 پست

عزیزم تنها راه تو آینه که توو عصبانیت اصلا جوابی به‌ش ندی تحمل کنی تا عصبانیتش بخابه و بعد منطقی حرف بزنید اگه بخای دهن به دهنش بشی جنگ میشه

شوهر منم خیلی تو عصبانیت چشماشا میبنده و دهنشا باز میکنه ولی من هیچی نمیگم بعد که آروم شد خودش پشیمون میشه و جبران میکنه

برگرد یه زندگیت حیفه

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜
واي واي واي نميدونم چي بگم حستو ميفهمم عزيزم مشكلتون اگه حل شدنيه حيفه اين همه عشق نيست له شه ؟  ...

بابام مخالف ازدواجم بود توروی همه ایستادم بخاطرش .ازنظر همه من خیلیییی ازاون سرترم ولی ولقعا دوسش داشتمو دارم😔

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خب باومشاوره و روانکاوی شاید درمان بشه لازم همونبود خانواده ات در جریان باشن 

ب خونوادم نگفتم ولی غیر مستقیم گفتم و سریع جبهه گرفتن.فقط ب خواهرم گفتم.مشاورمم گف ب صلاحت نیس.خودش روانشناس میرف.منم میرفتم.ولی روانشناسش میگف فعلا شرایط ازدواج رو دارا نیس تا کامل خوب شه.عصبی میشد یک ادم دیگه میشد.ب خودش گفتم ب مشاورش گفتم ک ب پاش میمونم ولی همشون گفتن نه.خودشم میگف اگر ی روز عصبی شم بلایی سر تو بیارم چی.خیلی ترس داشت.عصبانیتش تحت درمان بود ولی خب اگر روزی میومد خواستگاری و تحقیق میکردن مطمینا رد میکردن و اونموقع جداییم بدتر بود

خوب بازم اگر همدیگرو دوست دارید برید مشاوره و راهنمایی بگیرید و برید با هم زندگی کنید. هیچی ارزش این ...

شوهر منم همیشه بد نبود .اما اگ عصبی میشد خیلی بد بدد

ميشه درست تصميم بگيري اگه واقعا دوسش داشتي باتموم مشكلاتش قبول ميكردي ولي طلاق گرفتي عاقلانه فكر كن بحث يه عمر هس

فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْرًا خداجونم خودت قول دادي پس آسوني رو وارد زندگيم كن
۱۲ همین ماه طلاقمون ثبت شد .هنوز ۱ماهم نشده خونه خودم شهرستان خونه مامانم تهران حالا باید برگردم تهر ...

ببین اول دو نفری بريد پیش ی مشاور خوب شما هنوز به هم محرميد و واقعا اين دفعه تصمیم جدی بگیرید . قاطع رو.تصميمت بمون اگه رجوع کردی هم ی مدت بعد همه یادشان ميره زندگی خودت خیلی مهمتره تا حرف مردم خانواده ات ببينن خوشبختی بلاخره کوتاه میان

این اتفاق برای خواهر منم افتاد 10 سال پیش دقیقا با همین شرایط شما جفتشون طاقت نیوردن بعد 3 ماه رجوع کردن بهم ، الان بعد 10 سال اخلاق شوهرش‌خوب که نشد هیچ دو تا بچه هم دارن مثل دسته گل که طفلیا واقعا داغون شدن تو این زندگی ، خواهرم هم که مثل خودش کرده عصبی ، کم حوصله ، الان صرفا به خاطر بچه هاشونه که با هم ادامه دادن ، خواهش میکنم زود مغلوب احساسات بعد از جداییت نشو بانو ، این قسم زندگیها ، زندگی نیست ، مردن تدریجیه ، برنگرررررد به اون جهنمی که ازش نجات پیدا کردی 🙏🏻😥

خداوب جفتتون آرامش بده

من یبار عاشق شده بودم شرایط جور نشد و رف خارج و رابطه بهم خورد.دیگه ب هیچ پسری دل نبستم تا ۵سال بعدش ک عاشق این شدمو اینم رف.دوبار خودمو سوزوندم.دیگه احساسی در من نمونده....مرسی❤

استارتر عزیزم؛ الان بخاطر دوری و فلصله و وابستگی و احساسات زیاد،دچار تردید شدی...اما باور کن با اینایی که شما از شوهرت گفتی، واقعن مردِ زندگی نبوده ایشون! 

چطور ممکنه کسیو دوست داشت و انقد بلا سرش آورد...

برا همیشه فراموشش کن...

کسی که دست روی مادرت دراز کرده و خیانت و تهمت و ...رو میشه بهش تکیه کرد آخه...

عزیزم اول از همه قوی باش و محکم...و بعد هم سعی کن منطقی باشی

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد
بابام مخالف ازدواجم بود توروی همه ایستادم بخاطرش .ازنظر همه من خیلیییی ازاون سرترم ولی ولقعا دوسش دا ...

دقیقا بابای منم همینو گفت راستم میگن ولی منم دوسش دارم الانم دارم میسوزم ک دیگه تو زندگیم نیس😢

استارتر عزیزم؛ الان بخاطر دوری و فلصله و وابستگی و احساسات زیاد،دچار تردید شدی...اما باور کن با اینا ...

هرچی میگذره بیشتر اذیت میشم نمیدونم چیکارکنم هنش میریزم توخودم هنوز ی بارم جلد بقیه گریه نکردم همه میگت واقعا جداشدی اصلا بهت نمیاد ولی نمیدونن چی تودلمه