2777
2789
عنوان

شوهرمو دیدم 😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 4004 بازدید | 90 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حدود دو هفته😔

من از خدام بود ازدواج میکردیم بدبختم میشدم انتخاب خودم بود ولی الان باید با حسرت بودنش سر کنم‌. اگه دوسش داریو دوست داره زندگیتونو ادامه بدین حیفه واقعا😢

استارتر عزیزم؛ الان بخاطر دوری و فلصله و وابستگی و احساسات زیاد،دچار تردید شدی...اما باور کن با اینا ...

هرچی میگذره بیشتر اذیت میشم نمیدونم چیکارکنم هنش میریزم توخودم هنوز ی بارم جلد بقیه گریه نکردم همه میگت واقعا جداشدی اصلا بهت نمیاد ولی نمیدونن چی تودلمه

الانم دارم میزم ببینمش فردا میزم تهران خونه مامانم.میدونم اگ بقیه بفهمن سرزنشم میکنن .خیلی احمقم اره ...

وا عزیزم چکاریه اخه بگیر باهاش حرف بزن بگو ما هم دیگه رو دوست داریم  هنوزم بیا باهم برای شروع مجدد زندگیمون تلاش کنیم برید جا مشاور براتون جلسات متعدد میزاره  وقت بیشتری برای حرف زدن باهم بزارید  و دوباره زندگی جدیدتون رو شروع کنید حیف بعد ها حسرت میخوری خودتو سرزنش میکنی ومیگی ای کاش برای تشکیل مجدد خانوادم تلاش میکردم حرف دیگران هم برات ذره ای مهم نباشه  مهم حال دل خودته  ایشالا که بشه 

چیزی که از قانون مدنی یادمه اینه ک اگه کرد تا سه ماه بعد طلاق حرکتی کنه که مبنی بر درخواست برای رجوع باشه، محرمیت صدق می کنه و می تونین ب هم برگردین. 

گور بالای مردم. فک نکن مسخره می کنن، برو پیشش اگه دلت باهاشع

دختر قشنگ مامان، تموم آرزوی من سلامتی توئه و بهترین روز عمر من روزی خواهد بود که تو رو در آغوش بگیرم‌. به خدای خودم امید دارم، تو هم ازش بخواه که تو رو سالم به من بده و همیشه در پناه خودش نگهت داره. خدایا نه من و نه هیچ مادر دیگه ای رو با فرزندش امتحان نکن..
چیزی که از قانون مدنی یادمه اینه ک اگه کرد تا سه ماه بعد طلاق حرکتی کنه که مبنی بر درخواست برای رجوع ...

بهش گفتم بریم مشاوره دوباره بیا خونمون حرف بزن خواستگاری مجدد.گف من باخونوادت کاری ندارم توهم باید دور همه اونایی ک تواین مدت کاری نکردن برات رو خط بکشی.گفتم اگر قرار باشه برگزدیم باید همه چیز عوض بشه اخلاقامون باید درست شه وگرنه برگشت فایده ای نداره

بهش گفتم بریم مشاوره دوباره بیا خونمون حرف بزن خواستگاری مجدد.گف من باخونوادت کاری ندارم توهم باید د ...

خیلی داری عجولانه و احساسی رفتار میکنی. یکم سنجیده و عاقلانه رفتار کن. طلاق گرفتین، سریع پیام دادن رو شروع کردین، بعد هم حضوری دیدین همدیگه رو، حالا هم میگی بیا خواستگاری مجدد... 

یه چند وقت از ماجرا فاصله بگیر، درست فکر کن. چرا بچگانه رفتار میکنی؟! با این فرمون دوباره ازدواج میکنی، بعد دوباره طلاق میگیری، بعد دوباره دلت تنگ میشه! یه جا باید درست تامل کنی دیگه. 

... ولیکن چاره را امروز زور پهلوانی نیست،رهایی با تن پولاد و نیروی جوانی نیست/در این میدان،بر این پیکان هستی سوز سامان ساز،پری از جان بباید تا فرو ننشیند از پرواز!
خیلی داری عجولانه و احساسی رفتار میکنی. یکم سنجیده و عاقلانه رفتار کن. طلاق گرفتین، سریع پیام دادن ر ...

نمیدونم بخدا احساس میکنم ده سال دیگه هم بگذره بازم نمیتونم کسیو جاش بیارم .درصورتیکع ک اگ این زندکیو ازدور میدیدم اصلا توصیه نمیکردم ب ادامش

دوسش دارم ولی بخدا نمیدونم چیکارکن نمیدونم روهوام یا رو زمین گیجم 

عزیزم اگه همو دوس دارین خیلی اذیت میشی. برین مشاوره و هر دوتونم ی کم کوتاه بیاین ان شالله که زندگیتون درست میشه 

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️