2789
عنوان

شوهرمو دیدم 😢😢😢

4001 بازدید | 90 پست

۵ساله ک عقدو عروسی کردیم ۱سالم دوست بودیم باوجود مخالفتای خونوادم ازدواج کردیم.شوهرم خوب بود اما واقعا پرخاشگر و عصبی بود تو مردمی خیلی خوب بود ولی همیشه دعواهای شدیدداشتیم ک زدوخورد ختم میشد همش بهم تهمت میزد شکاک میشد گاهی البته منم تحمل نداشتم جوابشو میدادم خیلی روحوروانمو آزار داد جلو بقیه خوردم میکرد اما اگ خوبم میشد واقعا فرشته بود .گاهی خیلی خووووب گاهی مثل شیطان.باتموم خوبیا وبدیا وکتکافحشا دوسش داشتم .نمیدونم چطور شد یهو جداشدیم درصوزتیکه واقعا نمیخاستیم .امروز بعد ۲۰روز دیمش همو بغل کردیم کلی گریه کردیم

چه بد😔

یه توپ دارم قلقلی نیس   سرخ و سفید و آبی نیس   میزنم زمین صدا میده.  سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم.   پول از قلک برداشتم   رفتم یکی خریدم.  نتیجه اش رو دیدم.  بابام بهم کتک داد.  گریه کردم پفک داد 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

برگردید و با مشاوره و روان درمانی خوب میشه. 

دخترم تو معجزه زندگی من و بابایی، تو نور خدایی، تو عشقی💕چشم براهت هستیم، من و بابا که همیشه آرزو داشتیم خدا بهمون یه دختر بده💕🍀

اون که رفته دیگه هیچ وقت نمیاد.تا قیامت دل من گریه میخواد

برای کسانی که به وجود خدا ایمان دارند هیچ توضیحی لازم نیست و برای کسانی که به وجود خدا ایمان ندارند هر توضیحی بی فایده است!!!