2777
2789
عنوان

شوهرمو دیدم 😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 4004 بازدید | 90 پست

تورو خدا احساساتی نشو اگر خوب و قابل تحمل بود الان جدا نبودین..... ادم ی اشتباهو دوبار تکرار نمیکنه....بخاطر دوری الان شیرین شدین  مال هم بشین دوباره شروع میشه

ما اگه زندگیمون جذاب بود که روزی سه بار گوشیمونو شارژ نمیکردیم👌
چرا جدا شدید؟

داستانش خیلی پیچیده هس.خیلی خوب بود ولی وقتی عصبی میشد یک ادم دیگه میشد.کار داش پولدار بود خونواده خوبی داشت.ولی همیشه ی ترسی ی غمی توو چشاش بود ک ازم پنهون میکرد.منم اواخر خیلی بش گیر میدادم.اونم صبوری میکرد.ولی ی روز بم واقعیتو گف ک توو زندگی گذشته ش یکیو کشته موقع عصبانیت و من واقعا شکستم چون خونوادم همچین چیزیو قبول نمیکنن.مشاورمم گف باید جدا شین.من هنوزم دوسش دارم.امشب ک دیدمش بازم دلم لرزید.حتی الانم ک میگم گریه م میگیره.شاید از نظر بقیه احساسی باشه ولی من یا صفرم یا ۱۰۰.از یکی خوشم بیاد دیگه تمومه و داغون میشم حتی اگر بدترین ادم رو زمین باشه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چيزي ك بالا اوردي رو دوباره نخور قطعا بازم رو دل ميكنه ميريزي بيرون!

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

این حسا بعد طلاق طبیعیه ناراحتت نمیکنم اما تو این شرایط اگه دوباره برگردین ممکنه بازم شکست بخورین بهتره یه مدت صبر کنین ببینین چی میشه اگه بازم حسی بود برگردین

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔

یک اشتباهو دوبار تکرار نکن.بعضی حس‌ ها تا اخر عمر‌ تو دلت بمونه خیلی بهتره.اگه‌ رابطه ی‌ احساسی خوبی بود تو‌همون زندگی درست میشد.باید قبول کنیم‌ بعضی وقت ها نمیشه داشت زندگیرو فقط میتونی دوست داشته باشی.به‌خودت شانس یک‌ انتخاب بهتر بده

۱۲ همین ماه طلاقمون ثبت شد .هنوز ۱ماهم نشده خونه خودم شهرستان خونه مامانم تهران حالا باید برگردم تهران پای رفتن ندارم یه چیزی رودلم سنگینی میکنه.خیلی روزای سختیو گذروندیم دوتایی خونمونو خالی کردیم جهازمو برد توانبار همه رو خودش انجام داد توبدترین روزا تنها بودیم.حتی تا لحظه اخر باهم رابطه داشتیم.دوسش دازم ولی واقعا خجالت میکشم ازهمه دیکع هیچکس جدیمون نمیگیره

داستانش خیلی پیچیده هس.خیلی خوب بود ولی وقتی عصبی میشد یک ادم دیگه میشد.کار داش پولدار بود خونواده خ ...

الهی..چقدر بده.. انشالله مهرش از دلت بره سخته ولی خوب نمیشه مشاورت راست گفته

عزيزم 😔 چقد دلم گرفت ؛ كجا همو ديدين ك تونستين همو بغل كنين ؟ چ لحظه اي بوده 😭

دیشب تا صب کلی پیام دادیم همش بحث کردیم میدونس دارم میرم دندونپزشکی .توخیابون تا درماتکاه گریه کردم همه نگام میکرد وقتی دیدمش وسط خیابوت همو بغل کردیم گریه کزدیم

۱۲ همین ماه طلاقمون ثبت شد .هنوز ۱ماهم نشده خونه خودم شهرستان خونه مامانم تهران حالا باید برگردم تهر ...

یه مشاور قوی پیدا کنید دوتایی برید پیشش تا زمانی خوب نشدین هردو به هم برنگردید بزار اخلاقاتون خوب بشه دوباره به هم برگردین

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞
۱۲ همین ماه طلاقمون ثبت شد .هنوز ۱ماهم نشده خونه خودم شهرستان خونه مامانم تهران حالا باید برگردم تهر ...

سخته خیلی..پدر من هیچ وقت شوهر و پدر خوبی نبود ولی مادرم روز طلاق تا مدتها گریه میکرد ولی نمیشد دیگه واقعا نمی‌شد..خیلی اتفاق‌ها افتاد..بماند که بابام سه بار میخواست مادرمو بکشه( البته پدر من اعتیاد داشت)

دیشب تا صب کلی پیام دادیم همش بحث کردیم میدونس دارم میرم دندونپزشکی .توخیابون تا درماتکاه گریه کردم ...

واي واي واي نميدونم چي بگم حستو ميفهمم عزيزم مشكلتون اگه حل شدنيه حيفه اين همه عشق نيست له شه ؟