تو الان فکر میکنی تصمیماتت جدیه از رو احساس نیس اما باور کن از احساسه.....بابا میگی طرف ادم کشته عصبی میشه مثل شیطانه ....چاغو رو بزاره رو قلبت چیکار میخوای بکنی دقیقااااااا؟؟؟؟؟
ما اگه زندگیمون جذاب بود که روزی سه بار گوشیمونو شارژ نمیکردیم👌
دلم زندگیمو میخاد ولی خیلی خراب کردیم خیلیییی مسخره کوچیکو بزرگ شدیم.همش دعوا بحث کشمکش بچه دارهم نش ...
خوب بازم اگر همدیگرو دوست دارید برید مشاوره و راهنمایی بگیرید و برید با هم زندگی کنید. هیچی ارزش اینو نداره که یکی آدم رو بخاطر خودش دوست داشته باشه. من اگر یک ذره محبت و توجه از شوهرم میگرفتم همه جوره باهاش راه میامدم.
تا۶ ماه این حس دلتنگی طبیعیه چون ادم بدی ها یادش میره فقط خوبیا یادش میمونه هی افسوس میخوره ولی بعد۶ماه یهو ذهنت باز میشه و بدیاش میاد جلو چشمات
این را توی کله ات فرو کنکه زن ها با مردی که دوستش دارند ازدواج نمی کنند!زن وقتی دید کارد به استخوان رسیده و لازم است برای آینده اش یکی را انتخاب بکند، آن وقت می گردد و مردی را پیدا می کند که حدس می زند پدر خوب و شوهر خوبی از آب در می آید و می شود بهش تکیه کرد.فهمیدی؟وگرنه عشق حس خوشایندی است که امروز هست و فردا نیست
مابدترینارو گذروندیم جدانشدیم .نمیدونم چرا در عرض چن ماه اینطور شد دوتا ازدوستام ک خودشون جدا شدن تواین مدت خیلی رفت وامد داشتن دقیقا ازوقتی ک جدا شدم حتی ی زنگم نزدن بهم همه میگن اونا زندگیتونو بهم زدن ولی من انقدر ساده ام نمیفهمم.تازه خونه جدبد گرفته بودیم داشتم وسایل خونمو تعویض میکردم شوهرم اصا ب حجاب گیر نمیداد هرچی میخریدم میپوشیدم کلا چیزی نمیگفت خیلی اهل تفریح اینابود .دلی توعصبانیت بدتزین چیزارو میگف.من خودم جداشدم اگ نمیخاستم اون طلاقم نمیدادامروز رفتم برا مهریه رجوع کردم بهم گفتن شوهرتم میتونه رجوع کنه ب ازدواج اگ رجوع کنه طلاف خود ب خود فسخ میشه و دوباره زنوشوهرمیشین
به نظر من مردی که فحش میده و کتک میزنه ارزش هیچ گونه عشقی نداره الان داغی نمیفهمی درضمن این جور مردا خوب نمیشن دوباره هم به هم برگردین همینه حتی شاید بدتر زندگی که حرمتش شکسته بشه رو تموم کن خدارو چه دیدی شایدآدم بهتری اومد تو زندگیت
احساسی تصمیم نگیر
راستی می دونستین که تو زندگیتون تا زمانی که یه چیزی براتون خیلی مهمه از همون موضوع ضربه می خورین؟ تا زمانی که آرزویی فکرتونو درگیر کرده و درموردش ترس و خوشحالی زیاد دارین اون آرزو برآورده نمیشه؟ می دونستید تو این دنیا هیچی از هیچی نباید براتون مهم باشه جز خـــــدا؟ می دونستین یا نه؟ حالا بدونین یاد بگیرین که بدونین ...