2821
2789
عنوان

زایمان😲😲

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 45 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

استاتر هرچی دکترت میگه گوش کن منم خیلی پیاده روی کردم ۱۵ دی پارسال زایمان کردم خیلی راحت

واسه منم دعا کن راحت زایمان کنم 

لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘

منم خیلی از زایمان میترسم😞

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
من تازه دو هفته اس زایمان کردم از 5 تا 10 شب طول کشید زایمانم یه ساعت آخر دردام وحشتناک بود فقط می ...

از طبیعی راضی بودی؟ بعد زایمان بخیه هات درد داشت؟

لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘
من تازه دو هفته اس زایمان کردم از 5 تا 10 شب طول کشید زایمانم یه ساعت آخر دردام وحشتناک بود فقط می ...

مبارکه شما تو بارداری لکه بینی اینام داشتی ؟اخه میگن اونایی ک لکه داشتن زودتر زایمان میکنن

نی نی من خدا تو رو برامون حفظ کنه😍
مبارکه شما تو بارداری لکه بینی اینام داشتی ؟اخه میگن اونایی ک لکه داشتن زودتر زایمان میکنن

نه عزیزم همه کار کردم ولی دریغ از یه کمی درد و لکه بینی

40 هفتم نموم شد رفتم با سرم فشار دردام شروع شد

⚘خدایا شکرت❣
از طبیعی راضی بودی؟ بعد زایمان بخیه هات درد داشت؟

زایمان طبیعی سومم بود..

درداش سخته ولی اگه مامای همراه خوب بگیری و لگنت خوب باشه طبیعی بهتره

من خودم الکی داد و بیداد کردم و الکی گفتم که تشنجیم ماما کمکم کرد زود زایمان کنم

⚘خدایا شکرت❣
نه عزیزم همه کار کردم ولی دریغ از یه کمی درد و لکه بینی 40 هفتم نموم شد رفتم با سرم فشار دردام شروع ...

ماشاالله پس این که میگن راست اخه اطرافمونم داشتیم بی لکه بینی با زور امپول فشار زایمان کردن اونم ب سختی

نی نی من خدا تو رو برامون حفظ کنه😍
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز