2777
2789
عنوان

زایمان😲😲

254 بازدید | 45 پست

وااای یه ساعت پیش رفتم برم پیاده روی ۵ دقیقه راه رفتم دردم گرفت اصلا داشتم جون میدادم اون راهی رو که ۵ دقیقه ای رفته بودم به بدبختی توی نیم ساعت برگشتم اومدم خونه درازم کشیدم بازم درد داشتم ،دردم یه سره بود جوری نبود بگیره و ول کنه ،من قصدم اینه طبیعی زایمان کنم ولی امروز ترسیدم چ چیز وحشتناکی هست درد زایمان ،به نظرتون طبیعی نکنم؟

لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

طبیعی بکن🤭

رفتم برم؟ 

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری

خخخخ اوناییکه باراول زایمان میکنن قوپی میان طبیعی میخوام زایمان کنم وفلان اما امان ازروزدردشون به غلط کردن میفتن منظورم ب شماست نیستا..کلااونایی ک دیدم خودم میگم

روزی میرسدمردکوچک من🧒بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍😘
برو خب دکتر عجله کن

اخه درد زایمان میگن میگیره و ول میکنه این اصلا ول نمیکنه که ۴۵ دقیقس درد و انقباض یه سره دارم فقط الان یکم اروم شدم

لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘
خخخخ اوناییکه باراول زایمان میکنن قوپی میان طبیعی میخوام زایمان کنم وفلان اما امان ازروزدردشون به غل ...

اره منم جزو همین یکیابودم وقتی چندساعت دردکشیدم التماس کردم غلط کردم سزارینم کردن

خخخخ اوناییکه باراول زایمان میکنن قوپی میان طبیعی میخوام زایمان کنم وفلان اما امان ازروزدردشون به غل ...

من دوتا زایمان طبیعی داشتم. اگر قرار بود سومی رو بیارم، بازم طبیعی زایمان میکردم عزیزم همه اینطور که شما گفتی نیستن

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
تازه من درداصلی که بچه میادبیرون وبخیه میکننانچشیدم فقط یه صب تاعصردردکشیدم بعدنتونستم سزارین شدم

من یه صبح تا شب درد کشیدم و‌دهانه رحم باز نشد ک نشد

بعدش هم سزارین

دومیمو سزارین کردم

درد سزارین یک سوم‌اون دردام‌نیود

تازه من درد اصلی نکشیدم

من دوتا زایمان طبیعی داشتم. اگر قرار بود سومی رو بیارم، بازم طبیعی زایمان میکردم عزیزم همه اینطور که ...

منم نگفتم همه عشقم گفتم اوناییک خودم دیدم اینجوری بودن

روزی میرسدمردکوچک من🧒بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍😘

تازه اولشه خوب همینجور راه برو 

برو زیر دوش اب گرم کمرتو ماساژبده 

مدام تو خونه راه برو دردا زیاد میشه طاقت بیار 

همیشه فکر می‌کردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدم‌هائیه که باعث می‌شن احساس تنهایی کنی.
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز