2777
2789
عنوان

زایمان😲😲

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 45 پست
خخخخ اوناییکه باراول زایمان میکنن قوپی میان طبیعی میخوام زایمان کنم وفلان اما امان ازروزدردشون به غل ...

اره منم همش با شجاعت میگم طبیعی ولی الان به غلط کردن افتادم

لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘
اخه درد زایمان میگن میگیره و ول میکنه این اصلا ول نمیکنه که ۴۵ دقیقس درد و انقباض یه سره دارم فقط ال ...

اگر دوباره گرفت حتما برو پیش دکترت یا بیمارستان 

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تازه اولشه خوب همینجور راه برو  برو زیر دوش اب گرم کمرتو ماساژبده  مدام تو خونه راه برو ...

اخه هنوز وقت زایمانم نرسیده که تیکرمو ببین تازه ۳۴ هفته هستم 

لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘

اوه پس استراحت کن چرا راه میری 

فک کردم وقت زایمانت 

همیشه فکر می‌کردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدم‌هائیه که باعث می‌شن احساس تنهایی کنی.
اخه درد زایمان میگن میگیره و ول میکنه این اصلا ول نمیکنه که ۴۵ دقیقس درد و انقباض یه سره دارم فقط ال ...

دختر ول نمیکنه اما بخای پسر بزایی میگیره و ول میکنه من دو تاشم تجربه کردم

بسیار دعا کنید،دعا تقدیر را تغییر میدهد.درلحظه میتوان زندگی جدید را تجربه کرد،درهر لحظه میتوان مسیر سرنوشت را تغییر داد.گاهی عالم بالا عالم پایین را تغییر میدهد،گاهی هم عالم پایین  عالم بالا را.....دعا کیمیاست
سردت شده بچه خودشاجمع کرده حتما یه جا بخواب گرمت شه کم کم خوب میشی

جدی میگی؟ اره خیلی سردم شده بود 

ازمن بشنو فقط سردت شده کمرتا داغ کن دردت کم میشه الان تواین سرما بیرون رفتی برا پیاده روی چکارکنی خواهره من 

اوه پس استراحت کن چرا راه میری  فک کردم وقت زایمانت

دکترم گفت اگه طبیعی میخوای از اول آذر پیاده روی رو شرو کن

جدی میگی؟ اره خیلی سردم شده بود 

زایمان راحت ربطی به پیاده روی نداره به نظرم زنداداش خودم  بلا نسبت مثل خخرس میخابید تو هر دوش تو دو تا بچه ش فقط دو سه ساعت درد کشید   من احمقم به حرف مادرشوهرم که کار کن و زیاد بگرد بچه ت راحت بشه ۲روز تو هر کدوم درد کشیدم اونم چهل هفتگی به زور آمپول فشار ‌آخرشم فهمیدم مادرشوهره بخاطر کارای خودش میگفته😥😒

بسیار دعا کنید،دعا تقدیر را تغییر میدهد.درلحظه میتوان زندگی جدید را تجربه کرد،درهر لحظه میتوان مسیر سرنوشت را تغییر داد.گاهی عالم بالا عالم پایین را تغییر میدهد،گاهی هم عالم پایین  عالم بالا را.....دعا کیمیاست
ازمن بشنو فقط سردت شده کمرتا داغ کن دردت کم میشه الان تواین سرما بیرون رفتی برا پیاده روی چکارکنی خو ...

دیوانگی کردم از این به بعد تو خونه راه میرم

من چندبار توبارداری اینجوری شدم ازمنم بارداریم پاییزوزمستون بود

واااااای خیلی ممنون گفتی واقعا نمیدونستم خدا خیرت بده

2790
2778
2791
2779
2792