2777

اره مشخصه ولی بعضی سونوگرافیا دستگاهشون ضعیفه یا خودشون سواد ندارن ممکنه بگن مشخص نیست بشین آخر هفته برو و یچیز دیگ حتما قبل اینکه بری سونو  چیزای شیرین بخور و پیاده روی کن تا بچه تکون بخوره خودشو نشون بده

مادر یه کلاس اولی ام🖍️🎒 که برای قبولی درکنکور فرهنگیان👩🏻🎓، داره با تمام توانش میجنگه✨ ممنون میشم برای موفقیتم، صلوات بفرستی💖

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره مشخصه ولی بعضی سونوگرافیا دستگاهشون ضعیفه یا خودشون سواد ندارن ممکنه بگن مشخص نیست بشین آخر هفته ...

عزیزم اون بچه الان یه تیکه گوشته از رو ضربان قلبش میفهمن ک جنسیتش چیه😂

میشه واسه حل مشکلم یه صلوات بفرستید❤

من‌خودم تو ان تی ۱۲ هفته  سه تا رانی هلو یا دوتا تی تاپ خوردم کلی هم پیاده روی کرد قشنگ بچه تکون‌میخورد و سونو جنسیتشو قشنگ گفت   ولی برای آنومالی  فقط  یدونه آبمیوه خوردم و پیاده روی هم‌نداشتم  جنسیتشو با قطعیت بهم‌نگفت  گفت برو پیاده روی کن بچه خودشو قشنگ نشون‌نمیده 

مادر یه کلاس اولی ام🖍️🎒 که برای قبولی درکنکور فرهنگیان👩🏻🎓، داره با تمام توانش میجنگه✨ ممنون میشم برای موفقیتم، صلوات بفرستی💖

عزیزم.رفتی سونو شما؟

ان تی رفتم فقط اونم گفت پسره۸۵ درصد ولی اشعش ضرر داره نمیره تا انومالی بگه

فقط منتظر 🤰اون روزم که دنیا بیای کو چولویی مامان اون روز بهترین روزه برام میشه واسه سلامتی کوچولو یه صلوات بفرستین😘