2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم اون بچه الان یه تیکه گوشته از رو ضربان قلبش میفهمن ک جنسیتش چیه😂

نه آلت تناسلی جنین قبل ۱۲ هفتگی شکل میگیره از همونجا میگن  ضربان قلب که صحت علمی نداره اینطور باشه باید از ۸ هفتگی جنسیت نی نی رو بگن چون اون موقع هم ضربان داره

مادر یه کلاس اولی ام🖍️🎒 که برای قبولی درکنکور فرهنگیان👩🏻🎓، داره با تمام توانش میجنگه✨ ممنون میشم برای موفقیتم، صلوات بفرستی💖

مگه سونو اشعه داره.نداره بابا

نه اصلا اشعه نداره همش حرفه و من از دکترم پرسیدم  گفت اصلا اشعه نداره  اون سه بعدیه که اشعه داره

مادر یه کلاس اولی ام🖍️🎒 که برای قبولی درکنکور فرهنگیان👩🏻🎓، داره با تمام توانش میجنگه✨ ممنون میشم برای موفقیتم، صلوات بفرستی💖

خانومی من امشب بدنم گر گرفت از خواب پریدم الانم تو دلم یه جوریه شبیه حالا تهوع اینا  اینا میتو ...

برو دکتر نمیخوام بترسونمت ولی منم بچه ی اولم لکه بینی داشتم افتاد. حتما برو عزیزم

میشه واسه حل مشکلم یه صلوات بفرستید❤
ان تی رفتم فقط اونم گفت پسره۸۵ درصد ولی اشعش ضرر داره نمیره تا انومالی بگه

منم خودم بعد ان تی نرفتم تا آنومالی  ولی اصلا سونوی عادی اشعه نداره اون سه بعدیه که اشعه داره  میتونی از دکترتم بپرسی    من از هر دکتری پرسیدم اینو بهم گفتن

نه آلت تناسلی جنین قبل ۱۲ هفتگی شکل میگیره از همونجا میگن  ضربان قلب که صحت علمی نداره اینطور ب ...

اخه بچه تو 5 ماهگی تکون میخوره چطور بچه ی شما 14 هفته تکون خورد؟

نه آلت تناسلی جنین قبل ۱۲ هفتگی شکل میگیره از همونجا میگن  ضربان قلب که صحت علمی نداره اینطور ب ...

من خودم تو این هفته ها بود ک بچه ی اولم سقط شد قشنگ دیدمش الت تناسلی نداشت😂

اخه بچه تو 5 ماهگی تکون میخوره چطور بچه ی شما 14 هفته تکون خورد؟

من تو ان تی رفتم  قشنگ تو سونو معلوم بود تکون میخورد اما خودم احساسش نمیکردم   خودم تکوناشو ۲۰ هفته احساس کردم   ولی جنین تکون میخوره از اون موقع  منتها چون قدرت بدنیش ضعیفه   تکوناش احساس نمیشه اما تو سونو قشنگ نشون میده

من خودم تو این هفته ها بود ک بچه ی اولم سقط شد قشنگ دیدمش الت تناسلی نداشت😂

😑دختره بود پس 😂😂

منم خودم بعد ان تی نرفتم تا آنومالی  ولی اصلا سونوی عادی اشعه نداره اون سه بعدیه که اشعه داره & ...

واقعا🤔

فقط منتظر 🤰اون روزم که دنیا بیای کو چولویی مامان اون روز بهترین روزه برام میشه واسه سلامتی کوچولو یه صلوات بفرستین😘
واقعا🤔

اره منم فکر تورو داشتم  ولی دکترا تاییدش نکردن