2777
2789
نه فقط یه تیکه گوشت بود😂

بابا گوشت چیه دستو پا داره ۱۲ هفته  حتی معده و مثانه  همه چی داره ولی بصورت تکامل نیافته

مادر یه کلاس اولی ام🖍️🎒 که برای قبولی درکنکور فرهنگیان👩🏻🎓، داره با تمام توانش میجنگه✨ ممنون میشم برای موفقیتم، صلوات بفرستی💖

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب همون تکامل نیافتش هیچی معلوم نیس

هست سونوی ان تی رو ندیدی قشنگ دستو پاش  سرش معلومه  

مادر یه کلاس اولی ام🖍️🎒 که برای قبولی درکنکور فرهنگیان👩🏻🎓، داره با تمام توانش میجنگه✨ ممنون میشم برای موفقیتم، صلوات بفرستی💖

نه فقط یه تیکه گوشت بود😂

ببخشید یا دارید اشتباه میکنید یا بچتون مشکل داشته 

بچه ۱۲ هفته دست و پا و سر و شکم داره فرمش مثل بدن انسانه در ابعاد کوچیک 

الت تناسلیشم از ۱۱ هفتگی تکامل پیدا میکنه تا نهایتا ۱۶ هفتگی قابل تشخیص هس و کامل میشه 

و اونی که میگید یه تیکه گوشت بوده یا به نظرم بچه نبوده با جفت اشتباه گرفتین یا مشکل داشته چون خواهر شوهر من بچه سقط کرد وقتی رفتیم تعریف میکرد که دست و پاش چجوری بود و چه میدونم پسر بوده و فلان

فرشته های کوچولوی من ...

من قبلش سونو داده بودم بچه سالم بود. جفتم نبود چون بعدشم سونو دادم گفت بچت افتاده. هیچیش معلوم نبود البته من خیلی ترس و استرس داشتم نمیدونم دیگه

میشه واسه حل مشکلم یه صلوات بفرستید❤
هست سونوی ان تی رو ندیدی قشنگ دستو پاش  سرش معلومه  

توی دوازده هفته جنسیت بچه رو نمیشه گفت دقیق

برای همینم اکثر کشورهای پیشرفته توی سونوی انتی جنسیت رو نمیکن

منتها ایران هر کی به هرکیه اشتباه هم گفتم کسی گردن نمیگیره اعلام میکنن حدسشون رو

وگرنه یه دکتر حرفه ای نباید توی هفته ی ۱۲،۱۳ اعلام کنه، چون حتی اگر اندام تناسلی تشکیل شده باشه اما کامل نیست و نمیشه جنسیت رو اعلام کرد

توی دوازده هفته جنسیت بچه رو نمیشه گفت دقیق برای همینم اکثر کشورهای پیشرفته توی سونوی انتی جنسیت رو ...

به من گفت درست هم بود اطرافیانمم به خیلیا گفتش و درست بود البته این سونوگرافی که من میرم دستگاهش جدیدترینه  بعد خیلی هم حرفه ای دکتره         منتها همینجا هم خیلیا نمیگن

به من گفت درست هم بود اطرافیانمم به خیلیا گفتش و درست بود البته این سونوگرافی که من میرم دستگاهش جدی ...

قطعا دستگاهش از دستگاه های پیشرفته جدید تر نیست

اما مشکل اینه که با حدس میشه گفت که واسه همین نباید گفت