2777
2789

دقیقا دو ساله خانواده‌ تولد من یادش نیست

منم تولد اونارو

نمی خوام الکی جو بدم و ناراحتتون کنم ولی فراموش کردن هم دیگه شروعش از همین چیزای پیش پا افتادس

تو بخواهی می شود🌱.. اگه سوالی در مورد زبان انگلیسی داشته باشید میتونم کمکتون کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوست دارم شوهرم غرق محبتم کنه بغلم کنه بوسم کنه کادو وا سم بخره. ول ی فقط میگه گشنمه چی داریم بخور ...

احتمالا شوهرت تو خانواده مرد سالار بزرگ شده که ب دیدش زن فقط وظیفش خونه داری و بچه داریه مردم وظیفش تامین مخارج زیاد در دسترس نباش ارایش کن ب خودت برس ولی هروقت که ازت رابطه خواست قبول نکن مردا هرچی دورشون بری پرو میشن محبت نمیکنن هرچی بی محل کنی بدتر تشنه میشن برات

خدا که ارامش بخشه ولی خب دردش از بین نمیره.خیلی دارم تحمل میکنم بی عدالتی ها و بی احترامی ها و زورگو ...

میدونم عزیزم درکت میکنم ولی آیا تو اون لحظه ها میشه به کسی غیر خدا پناه برد؟ وقتی خو تاریکی شب داری به غم هات فکر میکنی همه خوابن هممممه تنها اونه که داره نگاهت میکنه و هرگز ازت غافل نیست وقتی پناهی نداری به کی جز خدا میشه پناه برد؟ حداقلش اینه که میتونی یه دل سیر براش گریه کنی 😔

از میان دو واژه انسان و انسانیت اولی در میان کوچه ها و دومی در لابلای کتاب ها سرگردان است 🙂📍ویکتور هوگو