چند ماهه عاشق یه پسری شدم خودش چیزی نمیدونه. هروقت میخوام ببینمش از روز قبلش استرس میگیریم. نمیتونم بخوابم. غذا بخورم.همش حالم بده
تریبون همیشه در اختیار افراد برنده قرار می گیره که بگن بله ما خیلی تلاش کردیم. ولی دنیا پر از بازنده هاییه که خیلی هم تلاش کردن ولی نتونستن بگن چرا.....
اتفاقا چون زمان زیادی ازش گذشته اصلا تابلو نیس میخوای ببینیش برو دندون هم که بهونه بسیار خوبیه
راست میگی؟؟؟مامانم میگه نرو پسره هوا برش میداره
خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜 💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
هوا برش داره وقتی قصدت اون نیس زمان زیادی ازش گذشته چنین فکری نمیکنه پسرا خنگن خیلی
باشه ممنون عشقم از راهنماییت 🌹
خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜 💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین
خوش ب حالتون ❤❤❤امیدوارم خوشبخت بشین ؛حسودیم شد بهت😥😢😥😢
وایی چه امضای قشنگی
ایشالا واسه تو هم پیش بیاد😘😘
تریبون همیشه در اختیار افراد برنده قرار می گیره که بگن بله ما خیلی تلاش کردیم. ولی دنیا پر از بازنده هاییه که خیلی هم تلاش کردن ولی نتونستن بگن چرا.....
هرکاری میکنی بکن فقط نرو بش بگو دوستش داری..تو ایران این کار اشتباه محضه.این نصیحت از یک داغدیده اس
پسرا چرا اینجورین تا بهشون میگی فکر میکنن خبریه