سهی13612 مدیر استارتر عضویت: 1393/11/29 تعداد پست: 949 عنوان دندونم شکست 5761 بازدید | 43 پست دندون بغلیه نیش ِفک بالام ..ک 9 ماه پیش عصب کشی کرده بودم... موقع غذا خوردن از ته شکست یعنی فقط ریشش مونده ...دندون بغلیشم ک عصب کشی شدس قبلن تو دوره شیر دهی شکسته بود.منتها یکم از دندونه مونده .. زیاد مشخص نبود ..ولی الان دوتا دندون بغل هم خالی .. چیکار کنم ..روم نمیشه برم جایی ..غیر ایمپلنت ..راه دیگه ای داره ..کسی بوده مثل من باشه دندونش ...ای خدا چرا اخه هزینه دندون پزشکی اینقد بالاس ..جنس دندونام افتضاحه ..بیمه تکمیلی کسی داره ک بااهاش کارای دندون پزشکیشو انجام داده باشه؟ آرزو میکنم روزی برسه که وقتی دلتون براش تنگ شد فقط کافی باشه که از این پهلو به اون پهلو بشید 1398/09/01 | 18:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zahhhrrraa عضویت: 1397/04/14 تعداد پست: 3265 هزینش به درک چهنم میشه یه کار کرد ترسوووو بگوووو من قلبم وای میسه 😭😭😭
تمناااا عضویت: 1398/03/10 تعداد پست: 16776 با روکش درست میشه لبخند بزن، انار لب های تو را دانه کنم...
بلفی14 عضویت: 1389/08/13 تعداد پست: 56695 من کرجم کارت مهراز میگرفتم کل دندونهامو قبل بارداری سال ۹۴درست کردم حدود ده تومن میشد با کارت شد ۵٫۵ و کلینیک خیلی عالی طرف قراردادشون بود هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️
تمناااا عضویت: 1398/03/10 تعداد پست: 16776 هزینش به درک چهنم میشه یه کار کرد ترسوووو بگوووو من قلبم وای میسه 😭😭😭 ترس نداره که،الکی به خودت تلقین نکن لبخند بزن، انار لب های تو را دانه کنم...
گلبانو۱ عضویت: 1396/11/08 تعداد پست: 10224 منم دقیقا یکی از دندونام هکین مشکل پیش اومد رفتم روکش کردم یه پایه فلزی براش میزارن تو ریشه دندونت و روکش میکنن مال من الان دوساله چیزیشم نشده تا خدا با من است زمانه با من است .
گولاخ عضویت: 1397/06/11 تعداد پست: 9207 منم همینجوریم بخاطر پولش نتونستم برم😔😔 بانمک بودن با بیشعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بیادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوتها را درک نکردیم!
تمناااا عضویت: 1398/03/10 تعداد پست: 16776 من کرجم کارت مهراز میگرفتم کل دندونهامو قبل بارداری سال ۹۴درست کردم حدود ده تومن میشد با کارت شد ۵٫۵ ... کارت مهراز چیه گلم؟ لبخند بزن، انار لب های تو را دانه کنم...
گلبانو۱ عضویت: 1396/11/08 تعداد پست: 10224 من کرجم کارت مهراز میگرفتم کل دندونهامو قبل بارداری سال ۹۴درست کردم حدود ده تومن میشد با کارت شد ۵٫۵ ... کارت مهراز چیه؟ تا خدا با من است زمانه با من است .
سهی13612 مدیر استارتر عضویت: 1393/11/29 تعداد پست: 949 سلام تهران هستین؟ من جایی رو بهتون معرفی کنم اطراف تهرانم ..قیمتش مناسب باشه وکارش خوب آرزو میکنم روزی برسه که وقتی دلتون براش تنگ شد فقط کافی باشه که از این پهلو به اون پهلو بشید
سوگلی۲۴۶ عضویت: 1398/08/20 تعداد پست: 765 اگه ریشش باشه و قبلا هم عصب کشی کردی روکش کن دندونتو منم جنس دندونم خیلی بده اونروز داشتم انار میخوردم هسته دونه انار چیه اون دندونمو شکست
chatelaine عضویت: 1398/06/18 تعداد پست: 3839 منم دقیقا یکی از دندونام هکین مشکل پیش اومد رفتم روکش کردم یه پایه فلزی براش میزارن تو ریشه دندونت و ... اون فلزیه اسمش post عه زمانش که برسد خواسته هایت داشته هایت شده اند و ارزوهایت بخشی از زندگیت😍
بلفی14 عضویت: 1389/08/13 تعداد پست: 56695 کارت مهراز چیه گلم؟ یک کارته که بامراکز پزشکی مخصوصا دندون پزشکی طرف قرار دادهست الان نمیدونم باشه یا نه هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️
سهی13612 مدیر استارتر عضویت: 1393/11/29 تعداد پست: 949 اگه ریشش باشه و قبلا هم عصب کشی کردی روکش کن دندونتو منم جنس دندونم خیلی بده اونروز داشتم انا ... چجوری روکش کنه فقط ریشش مونده اخه ..میشه؟؟ آرزو میکنم روزی برسه که وقتی دلتون براش تنگ شد فقط کافی باشه که از این پهلو به اون پهلو بشید