2777
2789
عنوان

دندونم شکست

5761 بازدید | 43 پست

دندون بغلیه نیش ِفک بالام ..ک 9 ماه پیش عصب کشی کرده بودم... موقع غذا خوردن از ته شکست یعنی فقط ریشش مونده ...دندون بغلیشم ک عصب کشی شدس قبلن تو دوره شیر دهی شکسته بود.منتها یکم از دندونه مونده   .. زیاد مشخص نبود ..ولی الان دوتا دندون بغل هم خالی .. چیکار کنم ..روم نمیشه برم جایی ..غیر  ایمپلنت ..راه دیگه ای داره ..کسی بوده مثل من باشه دندونش ...ای خدا چرا اخه هزینه دندون پزشکی اینقد بالاس ..جنس دندونام افتضاحه ..بیمه تکمیلی کسی داره  ک  بااهاش  کارای دندون پزشکیشو انجام داده باشه؟

آرزو میکنم روزی برسه که وقتی دلتون براش تنگ شد فقط کافی باشه که از این پهلو به اون پهلو بشید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کرجم کارت مهراز میگرفتم کل دندونهامو قبل بارداری سال ۹۴درست کردم حدود ده تومن میشد با کارت شد ۵٫۵ و کلینیک خیلی عالی طرف قراردادشون بود

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

منم دقیقا یکی از دندونام هکین مشکل پیش اومد رفتم روکش کردم یه پایه فلزی براش میزارن تو ریشه دندونت و روکش میکنن مال من الان دوساله چیزیشم نشده

تا خدا با من است زمانه با من است .

منم همینجوریم بخاطر پولش  نتونستم برم😔😔

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!
سلام تهران هستین؟ من جایی رو بهتون معرفی کنم

اطراف تهرانم ..قیمتش مناسب باشه وکارش خوب

آرزو میکنم روزی برسه که وقتی دلتون براش تنگ شد فقط کافی باشه که از این پهلو به اون پهلو بشید
منم دقیقا یکی از دندونام هکین مشکل پیش اومد رفتم روکش کردم یه پایه فلزی براش میزارن تو ریشه دندونت و ...

اون فلزیه اسمش post عه

زمانش که برسد خواسته هایت داشته هایت شده اند و ارزوهایت بخشی از زندگیت😍
کارت مهراز چیه گلم؟  

یک کارته که بامراکز پزشکی مخصوصا دندون پزشکی طرف قرار دادهست الان نمیدونم باشه یا نه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

اگه ریشش باشه و قبلا هم عصب کشی کردی روکش کن دندونتو  منم جنس دندونم خیلی بده اونروز داشتم انا ...

چجوری روکش کنه فقط ریشش مونده اخه ..میشه؟؟