2777
2789
عنوان

دندونم شکست

| مشاهده متن کامل بحث + 5764 بازدید | 43 پست
اطراف تهرانم ..قیمتش مناسب باشه وکارش خوب

احتمالا دندونت پست و روکش میخواسته اما تو فقط عصب کشیشو کردی اینارو انجام ندادی

زمانش که برسد خواسته هایت داشته هایت شده اند و ارزوهایت بخشی از زندگیت😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یک کارته که بامراکز پزشکی مخصوصا دندون پزشکی طرف قرار هست الان نمیدونم باشه یا نه

این کارتو از کجا میگیری؟

آرزو میکنم روزی برسه که وقتی دلتون براش تنگ شد فقط کافی باشه که از این پهلو به اون پهلو بشید

من همین مشکلو داشتم رفتم دکتر تشخیص دادن که نیاز به ایمپلنت نیست اولین کار نگه داشتن ریشه سالم دندون خود شخص هست

با ارتودنسی نیروی محرکه به ریشه دندونم وارد شد طی یک ماه ریشه دندونم به سمت پایین اومد و جراحی لثه انجام دادم تا بتونم روی ریشه دندونم پست کار بگذران

این روندی که من انجام دادم تو جایی که رفتم یکم طولانی شد ولی واقعا مقدار هزینش تفاوت زمین تا آسمون با دندون پزشکیا هست

فقط باید براش یکم وقت بذارین و عجله نکنین

منم همینجوریم بخاطر پولش  نتونستم برم😔😔

هی هم که بگذره گرون تر میشه و دندون خراب تر من سه سال پیش رفتم گفت کل دندونات میشه ۷۰۰ گفتم گرونه ولش کن دوسال پیش شد ۱ونیم امسال رفتم با ۳و خرده ای درست کرد چندتا دندونم به عصب رسید

منم دقیقا یکی از دندونام هکین مشکل پیش اومد رفتم روکش کردم یه پایه فلزی براش میزارن تو ریشه دندونت و ...

هزینش چقدر شد؟.فرقش با ایمپلنت چیه؟

آرزو میکنم روزی برسه که وقتی دلتون براش تنگ شد فقط کافی باشه که از این پهلو به اون پهلو بشید
این کارتو از کجا میگیری؟

من اون مرکزی که رفتم دیدم اونجا نوشته طرف قراردادن بعد رفتم سرچ کردم گرفتم فکر کنم اون وقت هفتاد تومن بود برای یک سال

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

هزینش به درک چهنم میشه یه کار کرد ترسوووو بگوووو من قلبم وای میسه 😭😭😭

هزینه رو چجوری میشه یکار کرد وقتی پولی نیست ..ترس نداره ک ..

اطراف تهرانم ..قیمتش مناسب باشه وکارش خوب

دانشگاه شاهد رو بهتون پیشنهاد میدم من واقعا راضیم از سال 92 همه کارای دندون پزشکیمو اونجا میرم همین اتفافی که برای شما افتاده بود برای من پارسال اتفاق افتاد من از آبان رفتم تا اردیبهشت ولی کار کاملا تمیز با هزینه کمتر انجام شد

البته باید بهتون بگم که فاصله زمانی بین کارهای من زیاد بود ارتودنسی نیاز به زمان داشت جراحی که انجام دادم نیاز یک ماهه به خوب شدن جای زخم داشت با احتساب اون زمان ها تا اردیبهشت طول کشید

احتمالا دندونت پست و روکش میخواسته اما تو فقط عصب کشیشو کردی اینارو انجام ندادی

دکتره بهم چیزی نگفت اخه ..

اره فکر کنم یه اصطلاحی داره اسمشو یادم رفته فارسیش فکر کنم میشه پل زدن 

بریج رو میگین

دعای نی نی سایتیای میگیره. میشه دعا کنین خونه بهتر بگیریم .با دعای شما خونه خریدیم ولی نمیشه خودمون بشینیم دادیم رهن .خدایا هرچی صلاحه واسمون پیش بیاد.دخترم و شوهرم امیدای زندگیمن .