2777
2789
عنوان

دندونم شکست

| مشاهده متن کامل بحث + 5766 بازدید | 43 پست
دانشگاه شاهد رو بهتون پیشنهاد میدم من واقعا راضیم از سال 92 همه کارای دندون پزشکیمو اونجا میرم همین ...

مثلا هزینه .ی عصب کشی اونجا چقدره؟ارتودنسی واسه چیه؟ مرتب شدن دندونا ؟ شماره دارین تماس بگیرم 

آرزو میکنم روزی برسه که وقتی دلتون براش تنگ شد فقط کافی باشه که از این پهلو به اون پهلو بشید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آدرس دانشگاه دندانپزشکی شاهد تهران: بلوار کشاوز خیابان وصال خیابان ایتالیا

اگه کار سخت باشه خود استاد انجام میده و هزینه رزیدنت میگیره ولی اگه اسون باشه دانشجو انجام میده و هزنیه کمتر میشه به نسبت رزیدنت و اینکه در هر حال استاد در حال چک کردن و بررسی هست

البته اگه کار یک پله تخصصی تر از دانشجو باشه که رزیدنت انجام میده و باز هم تحت نظر خود استاد هستن

من واقعا همین کار رو انجام دادم تمام هزینه های من با جراحی و ارتودنسی و پست و پر کردن و عصب کشی کردن سایر دندون هام و در آخر جرم گیری دندونم همش شد کمتر از یک میلیون 

من همین مشکلو داشتم رفتم دکتر تشخیص دادن که نیاز به ایمپلنت نیست اولین کار نگه داشتن ریشه سالم دندون ...

هزینش چقد شد واسه ی دندون ؟

آرزو میکنم روزی برسه که وقتی دلتون براش تنگ شد فقط کافی باشه که از این پهلو به اون پهلو بشید
مثلا هزینه .ی عصب کشی اونجا چقدره؟ارتودنسی واسه چیه؟ مرتب شدن دندونا ؟ شماره دارین تماس بگیرم 

بستگی داره کارتون رو رزیدنت انجام بده یا دانشجو من آخرین عصب کشی که کردم 135 تومن بود با رزیدنت البته باید بعدش برین بخش ترمیمی که پرش کنین اونم 45 تومن گرفتن

بستگی داره کارتون رو رزیدنت انجام بده یا دانشجو من آخرین عصب کشی که کردم 135 تومن بود با رزیدنت البت ...

اخه کارشون خوبه .این جور مراکز من قبلن رفتم ..بیمارستان سیدالشهدا نزدیک 15 خرداد ...داخل دندونو زیاد خالی میکنن .

آدرس دانشگاه دندانپزشکی شاهد تهران: بلوار کشاوز خیابان وصال خیابان ایتالیا اگه کار سخت باشه خود ...

ممنون عزیز ..نوبت دهیش چجوریه ؟شماره ندارین ؟

ممنون عزیز ..نوبت دهیش چجوریه ؟شماره ندارین ؟

خواهش میکنم 

صبح باید 8 اونجا باشین اول معاینه بشین وپرونده تشکیل بدین بعد به بخش مربوطه ارجاع داده میشین اما همینطوری که گفتم شاید یکم زمان ببره ولی از نظر کاری و قیمت هزینه واقعا خوب و عالیه اکه.قیمت پایین و کار خوب میخواین صبر و حوصله به خرج بدین که ارزششو داره👍 شمارشو پیدا کنم براتون کامنت میذارم

دانشگاه داندانپزشکی شاهد 

تلفن ها: 88959210

88954249

آدرس دانشگاه: خیابان ایتالیه بین وصال و قدس شماره 39

(آدرس پستی خود دانشگاه هست، خودمم کامنت های قبلی آدرس داده بووم از بلوار کشاورز)

انشاالله مشکل دندونتون همینجا حل بشه🙏🌸

دانشگاه داندانپزشکی شاهد  تلفن ها: 88959210 88954249 آدرس دانشگاه: خیابان ایتالیه بین وصال و ...

ممنونم ازتون