2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگن امشب غرب تهران وصل شده فقط ADSLالبته 

ولی ما شرقیم هنوز خبری نیست

امیدوارم هر کی هر چی واسم میخواد خداوند به خودش بده          I hope every one wants to me every thing God gets it to herself or himself    

اونقدر اعصابم خورده سر اینا 

من کانال دارم و راه درامدمه واقعا نمیبخشمشون 

اوف اوففففف دلم پرهههههههههه

اووووووففف جیغعغغغ بزنم فقط 

بخدا تو ذهنم کلییییییی کلشو گرفتم کوبوندن تو دیوار 😠😠😠😠😤😤😤

بعضی دعا ها چه قشنگ ب دل ادم میشینه                      خداوندا                                                      نه انقدر پاکم ک مرا کمک کنی.                                 نه انقدر بدم ک رهایم کنی ...                                     میان این دو گم شده ام                                     هرچه تلاش کردم نتوانستم همانی باشم ک تو میخواهی                                                               خدایا رهایم نکن                                                     الهی دستم ب اسمانت نمیرسد ...                                      اما تو ک دستت ب زمین میرسد                                            بلندم کن ....