2777
2789
لابد اینترنتت وصل نشده من با   hotspot shield free باز میکنم

ممنون

پشت هرکوه بلند سبزه زاریست پرازیادخدا ودران باغ کسی میخواند که خداهست دگرغصه چرا؟  به همین زودی من به آرزوم میرسم باور دارم که این کار شدنی و من آرزوی خودم رو به دستان توانگر خدای مهربون و بزرگ و قدرتمند می سپارم و بدست آوردنش رو رها می کنم و اکنون من به خدای خودم اعتماد می کنم خدایا دوست دارم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بخدا من میدونستم با این اعتراضا کار به جایی نمیبرن فقط نت مارو قطع میکنن خاک توسرا.چی شد حالا بنزین ارزون شد؟بابا دلمون پوسید

همه دنیا بخواد و تو بگی نه؛ نخواد و تو بگی آره تمومه؛همین که اول و آخر تو هستی؛به محتاج تو محتاجی حرومه....
بخدا من میدونستم با این اعتراضا کار به جایی نمیبرن فقط نت مارو قطع میکنن خاک توسرا.چی شد حالا بنزین ...

حداقل مثل خربزه بی عرضه بازی درنیاوردن الکی پدرشون در نیومد که بهشون بگی خاک تو سر 

Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو ‌Π     (( تو بودی و من ))
حداقل مثل خربزه بی عرضه بازی درنیاوردن الکی پدرشون در نیومد که بهشون بگی خاک تو سر 

خاک تو سرا منظورم این بیشعورایی که تا هرچی میشه سریع زورشون به اینترنت میرسه.حالا دیدم خیلی با عرضه بودن نتیجش چی شد!!!!

همه دنیا بخواد و تو بگی نه؛ نخواد و تو بگی آره تمومه؛همین که اول و آخر تو هستی؛به محتاج تو محتاجی حرومه....

👏خدا ب خانواده های عزادار صبر بده .

من منحصر به فردم. دوست میدارم و دوست داشته میشوم و آزادم.
خاک تو سرا منظورم این بیشعورایی که تا هرچی میشه سریع زورشون به اینترنت میرسه.حالا دیدم خیلی با عرضه ...

منظورتو بد برداشت کردم اما به نظرم از اینکه بشینیم و مثل بدبخت ها دست رو دست بذاریم تا هر بلایی که دوست دارن سرمون بیارن متنفرم 

Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو ‌Π     (( تو بودی و من ))
منظورتو بد برداشت کردم اما به نظرم از اینکه بشینیم و مثل بدبخت ها دست رو دست بذاریم تا هر بلایی که د ...

کاش میشد از این مملکت بریم خییییلی دیگه گداس.خیلی دزدن.خدا نشناس بعد دارن با اسم اسلام و دین هرچی میخوان میکنن

کاش میشد از این مملکت بریم خییییلی دیگه گداس.خیلی دزدن.خدا نشناس بعد دارن با اسم اسلام و دین هرچی می ...

آه هههههههه

چی بگم 😔

اگه اینجا هم حرفی بزنیم سریع قطع دسترسی میشیم ما محکومیم به بدبختی عزیزم 

آه هههههههه چی بگم 😔 اگه اینجا هم حرفی بزنیم سریع قطع دسترسی میشیم ما محکومیم به بدبختی عزیزم&nbs ...

ما که از همه جا قطع دسترسیم.اینم روش.حداقل گوگل وصل شه من همه سوالامو اونجا سرچ میکنم