هستیh مدیر عضویت: 1397/01/29 تعداد پست: 2619 عنوان کدومشو؟؟؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 59 پست واسه کسی ک رشته خودش کامپیوتر بوده کنکور تجربی شرکت کنه بهتره یا انسانی.؟؟؟؟توی تجربی ب پزشکی و در انسانی ب وکالت فکر میکنه! هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم اندوه بزرگیست چه باشی چه نباشی 1398/08/25 | 08:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هستیh مدیر استارتر عضویت: 1397/01/29 تعداد پست: 2619 ارشد رشته خودتو بخون برو سمت برنامه نویسی باورت میشه بگم از برنامه نویسی متنفرم؟؟؟اصلا با روحیم سازگار نیس هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم اندوه بزرگیست چه باشی چه نباشی
nazzzzi عضویت: 1398/08/09 تعداد پست: 20159 پرستاری رو نرفتی واقعا؟؟؟؟؟خیلی خوب بوده ک.البته شما دکتر میشی حتما نه بخدا چون دوس دارم پزشک یا دندون پزشک بشم قلم چی هم میرم پرورده کوردم ایلام خاکمه❤ تیکر کنکورمه😍توروخدا لایک نکنین🙏
مامان_دوتا_بچه1 عضویت: 1392/11/19 تعداد پست: 6940 واقعا؟؟؟؟ اره ما زیاد داریم حقوق خوندا تواقوامبه این راحتی ها نیست ازمونش
هستیh مدیر استارتر عضویت: 1397/01/29 تعداد پست: 2619 وکالت یکی از رشته هاییه که آمار بیکاریش بالاس وکالت چرا دیگههههه. هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم اندوه بزرگیست چه باشی چه نباشی
هستیh مدیر استارتر عضویت: 1397/01/29 تعداد پست: 2619 نه بخدا چون دوس دارم پزشک یا دندون پزشک بشم قلم چی هم میرم انشاءالله ک پزشک میشی.ببین اگه بخوام تجربی بخونم با توجه ب اینکه صفرم بنظرت روی چ درسایی تمرکزمو بالا ببرم؟میشه راهنماییم کنی؟ هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم اندوه بزرگیست چه باشی چه نباشی
faeze2000 عضویت: 1398/06/19 تعداد پست: 2694 وکالت چرا دیگههههه. من چند روز پیش داشتم نگا می کردم دقیق یادم نیس ولی فک کنم رتبه ۳ یا ۴ تو بیکاری داشت دوستای گلم من مجردم و باردار نیستم این تیکر بارداری هم نشون دهنده تاریخ کنکورمه😨😨 برام دعاکنین و یه صلوات بفرستین😘😘
هستیh مدیر استارتر عضویت: 1397/01/29 تعداد پست: 2619 من چند روز پیش داشتم نگا می کردم دقیق یادم نیس ولی فک کنم رتبه ۳ یا ۴ تو بیکاری داشت خب چرا؟کسی ک وکالت میخونه یعنی وکیله دیگه.بره ی دفتر بزنه کارشو بکنه.مگه اونم استخدامی و اینا داره؟ هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم اندوه بزرگیست چه باشی چه نباشی
nazzzzi عضویت: 1398/08/09 تعداد پست: 20159 انشاءالله ک پزشک میشی.ببین اگه بخوام تجربی بخونم با توجه ب اینکه صفرم بنظرت روی چ درسایی تمرکزمو بال ... رو درسای اختصاصی مخصوصا زیست واسه ریاضی درسایی که بلدی رو خوب خوب بخون بعد واسه اونایی که مشکل داری برو کلاس پرورده کوردم ایلام خاکمه❤ تیکر کنکورمه😍توروخدا لایک نکنین🙏
هستیh مدیر استارتر عضویت: 1397/01/29 تعداد پست: 2619 اره ما زیاد داریم حقوق خوندا تواقوام به این راحتی ها نیست ازمونش اره زیاد دیدم.چقدر بده واقعا ۴ سال بخونی اخرشم بیکار! هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم اندوه بزرگیست چه باشی چه نباشی
هستیh مدیر استارتر عضویت: 1397/01/29 تعداد پست: 2619 رو درسای اختصاصی مخصوصا زیست واسه ریاضی درسایی که بلدی رو خوب خوب بخون بعد واسه اونایی که مشکل داری ... کلاس کجا برم؟؟؟خخخخ یاد مدرسان شریف افتادم ببین فیلماشونو ببینم یاد میگیرم یا حتما باید کلاس برم؟ هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم اندوه بزرگیست چه باشی چه نباشی
nazzzzi عضویت: 1398/08/09 تعداد پست: 20159 کلاس کجا برم؟؟؟خخخخ یاد مدرسان شریف افتادم ببین فیلماشونو ببینم یاد میگیرم یا حتما باید ... اگه فیلم داری چ بهتر فیلم بذار یاد میگیری پرورده کوردم ایلام خاکمه❤ تیکر کنکورمه😍توروخدا لایک نکنین🙏
هستیh مدیر استارتر عضویت: 1397/01/29 تعداد پست: 2619 اگه فیلم داری چ بهتر فیلم بذار یاد میگیری مرسی عزیزم.کتاب چی بگیرم؟ببخشید میپرسما.عوضش کلی دعای خیرت میکنم هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم اندوه بزرگیست چه باشی چه نباشی
nazzzzi عضویت: 1398/08/09 تعداد پست: 20159 مرسی عزیزم.کتاب چی بگیرم؟ببخشید میپرسما.عوضش کلی دعای خیرت میکنم خواهش میکنم عزیزم.کتابای آبی پیمانه ای خوبن و سیرتا پیاز گاج بقیشون خیلی اشکال دارن پرورده کوردم ایلام خاکمه❤ تیکر کنکورمه😍توروخدا لایک نکنین🙏
nazzzzi عضویت: 1398/08/09 تعداد پست: 20159 ادبیات رو بیشتر لغت بخون واسه شعرا کتاب نشر الگو لغت و املا بگیر پرورده کوردم ایلام خاکمه❤ تیکر کنکورمه😍توروخدا لایک نکنین🙏
هستیh مدیر استارتر عضویت: 1397/01/29 تعداد پست: 2619 خواهش میکنم عزیزم.کتابای آبی پیمانه ای خوبن و سیرتا پیاز گاج بقیشون خیلی اشکال دارن اهان.از الان بشینم بکوب بخونم بنظرتون قبول میشم؟؟؟ب پرستاری ازادم من قانعم هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم اندوه بزرگیست چه باشی چه نباشی