2777
2789
عنوان

کدومشو؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 59 پست
منم شنیدم خیلیاشون بیکارن.زنداداش خودمم حقوق خونده و بیکار!

آره خو میگم بیکارن. ولی تو بخوای تجربی بخونی همه رشته های پیراپزشکی خوبن هم رشته های پزشکی

پرورده کوردم ایلام خاکمه❤ تیکر کنکورمه😍توروخدا لایک نکنین🙏

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

والا تا جایی که من میدونم شغل برای رشته ی کامپیوتر خیلی زیاده .تجربی که اصن سمتش نرو .انسانیم فایده ...

بله زیاده.منم الان سرکارم.اما خب توی شرکت مردم!اقا بلاسر داری دیگه!!!!!

هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم  اندوه بزرگیست چه باشی چه نباشی  
آره خو میگم بیکارن. ولی تو بخوای تجربی بخونی همه رشته های پیراپزشکی خوبن هم رشته های پزشکی

پس تجربی بخونم!

بله زیاده.منم الان سرکارم.اما خب توی شرکت مردم!اقا بلاسر داری دیگه!!!!!

عزیزم هرکاری اگه بخوای فکرشو بکنی همینجوره حالا یامستقیما اقا بالسر داری یا غیر میتقیم ولی ازنطرمن هرجقدر ادم تو کاررش با ارباب رجوع و کلا ادمهاسروکله نزنه بهتره.

تارسیدن به هدف دور زدن ممنوع🎯🎯🎯.
راسته ک میگن امار بیکاری توی رشته حقوق خیلی بالاس؟؟؟؟    

منم شنیدم 

بعضیا مثل سگ هار پاچه میگیرن                          منت بر سر بنده حقیر گذاشته و لایک نفرمایید.                                                                     با تشکر
عزیزم هرکاری اگه بخوای فکرشو بکنی همینجوره حالا یامستقیما اقا بالسر داری یا غیر میتقیم ولی ازنطرمن ه ...

یعنی نظر شما اینه ک توی همین رشته خودم بمونم و نهایتش همینو ادامه بدم؟

وکالت یکی از رشته هاییه که آمار بیکاریش  بالاس

دوستای گلم من مجردم و باردار نیستم این تیکر بارداری هم نشون دهنده تاریخ کنکورمه😨😨 برام دعا‌کنین و یه صلوات بفرستین😘😘
منم شنیدم 

من ارزوم بود توی دفتر اسناد کار کنم.ی مدتم کار کردما اما چون رشتم مرتبط نبود نخواستن دیگهههه.اما خیلی خوب بود

آره پرستاری آوردم نرفتم میخوام پزشکی بیارم

پرستاری رو نرفتی واقعا؟؟؟؟؟خیلی خوب بوده ک.البته شما دکتر میشی حتما  

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز