2777
2789
عنوان

کدومشو؟؟؟؟

351 بازدید | 59 پست

واسه کسی ک رشته خودش کامپیوتر بوده کنکور تجربی شرکت کنه بهتره یا انسانی.؟؟؟؟توی تجربی ب پزشکی و در انسانی ب وکالت فکر میکنه!

هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم  اندوه بزرگیست چه باشی چه نباشی  

خداییش انلاینیا تعدادتون زیاده ولی چرا همه ساکتین؟فکر کنین واسه خواهر خودتونه این موقعیت خبببببببب  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آیا از پس شیمی. فیزیک و زیست و ریاضی تجربی برمیاد؟

بسیار باهوش و با انگیزه هس این آدم.  

از چ لحاظ.میشه بگین

از لحاظ بازار کار رشته هاش ولی انسانی حسابداری خوبه و تربیت معلم بقیشون بدرد نمیخورن

پرورده کوردم ایلام خاکمه❤ تیکر کنکورمه😍توروخدا لایک نکنین🙏
از لحاظ بازار کار رشته هاش ولی انسانی حسابداری خوبه و تربیت معلم بقیشون بدرد نمیخورن

حقوق چی؟بخونه وکالت قبول شه.یا سردفتری؟؟؟

من خودم کامپیوتر خوندم.شاغلم هستم ولی واقعا خسته شدم از کار واسه دیگران.دوس دارم حقوق بخونم سردفتر شم یا وکیل!!!!!!!

والا تا جایی که من میدونم شغل برای رشته ی کامپیوتر خیلی زیاده .تجربی که اصن سمتش نرو .انسانیم فایده نداره.همون رشته ی خودتوبصورت تخصصی دنبال کنی عالیه

تارسیدن به هدف دور زدن ممنوع🎯🎯🎯.
من خودم کامپیوتر خوندم.شاغلم هستم ولی واقعا خسته شدم از کار واسه دیگران.دوس دارم حقوق بخونم سردفتر ش ...

تجربی بخون زیاد بخون که رشته خوب قبول شی

پرورده کوردم ایلام خاکمه❤ تیکر کنکورمه😍توروخدا لایک نکنین🙏
من پسرخالم حقوق خونده ولی بیکاره الانم مغازه داره

منم شنیدم خیلیاشون بیکارن.زنداداش خودمم حقوق خونده و بیکار!

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

الویت الف

عسل098123 | 51 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز