2777
2789

وای خدا. منم که دوروزه دعوامون شده. از راه دور اومده بود که پیشم بمونه چند وقت. همون روز دعوا کردیم برگشت رفت. دارم سکته میکنم از ناراحتی  

آخر مسیر زندگی هیچی نیست... زندگی همین مسیره. ازش لذت ببر. پسرای خوشگلم، مامان کوچولو عاشقتونه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شوهرم گاهی خیلی اذیتم میکنه خیییلی دلمو میشکنه😢😢😧😧😧

عزیزم بهتره با حرف زدنت کارتو پیش ببری ببین باقهر ولج نمیشه زندگی ساخت فداتشم مگراینکه واقعا دیگه کاراش آزارت بده ونخاد ک بفهمه

سلام 

شما که مهارتهای زندگی رو خوب میدانستید پس سعی در ایجاد حال خوب رو در اولویت بذار 

حق بدهیم !
یک وقت هایی آدم ها حوصله ی خودشان را هم ندارند .
نباید توقعی داشت ،
وگرنه دیوارِ حرمت ها فرو می ریزد ...
کاری به کارِ بی حوصلگیِ آدم ها نداشته باشیم ،
بابتِ حالِ بدشان توضیح نخواهیم ...
هر آدمی حق دارد گاهی از قوی بودن انصراف دهد و خلوتی بی واسطه بخواهد ،
جایی که خبری از هیاهویِ هیچ کس نباشد ،
جایی که در سکوت و تنهایی بنشیند و خودش را پیدا کند !
صبرِ آدم ها که لبریز شد ؛
نسبت به همه چیز ، بی حس می شوند ،
دنبالِ غارِ ساکتِ تنهاییِشان می گردند ...
آدم است دیگر !
یک وقت هایی کم می آورد ...
کم آوردنِ آدم ها را جدی بگیریم ،
درک کنیم ،
دورتر بایستیم ،
گاهی همین به حالِ خود رها کردن ؛
همین سکوت و حق دادن ؛
بهترین حالتِ دوست داشتن است ...

وای خدا. منم که دوروزه دعوامون شده. از راه دور اومده بود که پیشم بمونه چند وقت. همون روز دعوا کردیم ...

منو تهدید میکنه اینکه میگه میرم یا بریم جداشیم😢بش گفتم چندساله میگی گمشو طلاقم بده راحتم کن😭😭😭😭😭خیلی خستم من 

[QUOTE=112493265]منو تهدید میکنه اینکه میگه میرم یا بریم جداشیم😢بش گفتم چندساله میگی گمشو طلاقم بده راحتم کن😭😭😭😭 ...[/QUOT

بعضی چیزا هیچوقت از ذهن آدم پاک نمیشن. باعث میشن کابوس ببینی... خنده روی لبات خشک بشه.... بغض کنی.... من فکر نمی‌کردم شوهرم اینجوری باشه. انگار یه نفر داره دو دستی قلبمو فشار میده...

آخر مسیر زندگی هیچی نیست... زندگی همین مسیره. ازش لذت ببر. پسرای خوشگلم، مامان کوچولو عاشقتونه  
عزیزم بهتره با حرف زدنت کارتو پیش ببری ببین باقهر ولج نمیشه زندگی ساخت فداتشم مگراینکه واقعا دیگه کا ...

عزیزم شوهر من مث زناست جاشو جدامیکنه قهر میکنه...دلمو میشکنه چرت زیاد میگه.گاهی از جدایی میگه 😢😢😢😢😢بگو من خسته چیکار کنم

عزیزم شوهر من مث زناست جاشو جدامیکنه قهر میکنه...دلمو میشکنه چرت زیاد میگه.گاهی از جدایی میگه 😢😢😢 ...

پس بیا بغلم باهم یکم گریه کنیم،شوهر من میره لاسشو خوش گذرونیشو بادخترا میکنه اونوقت اخلاق سگش مال منه جدیدا یادگرفتم منم بی محلی کنم بهش انگاربیشتر تاثیرداشته تاوقتی ک بهش محبت میکردم تا ادم شه 

وای عزیزم چرا ایشالا همه چی درس میشه

شوهرم رفتارش عوض شده جاشو جداکرده باز موقع رابطه اینقد خوب میشه خداازش نگذره ..سه ماهه تحت فشارم قلبم داره وامیسته از ناراحتی

شوهرم رفتارش عوض شده جاشو جداکرده باز موقع رابطه اینقد خوب میشه خداازش نگذره ..سه ماهه تحت فشارم قلب ...

خو مشکلتو باهاش حل کن اینجوری که نمیشه

پرورده کوردم ایلام خاکمه❤ تیکر کنکورمه😍توروخدا لایک نکنین🙏