2777
2789
شوهرم رفتارش عوض شده جاشو جداکرده باز موقع رابطه اینقد خوب میشه خداازش نگذره ..سه ماهه تحت فشارم قلب ...

فداتبشم اینقد حرص نخور داغون میشی بخدا،مشکل بعضیامون اینه دل خوشیمونو وصل کردیم ب یه مشت علف هرز

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم تنها نیستی

😢😢😢😢😢😢😢😢این مووع یادم اومد مال چندسال پیش بحاطر اینکه ازم پول خواست ندادم منو جلو خونه بابام انداخت پایین😢😢😢😢😢😢دیگه این کارارو نمیکنه ولی خیلی اذیتم کرده

پس بیا بغلم باهم یکم گریه کنیم،شوهر من میره لاسشو خوش گذرونیشو بادخترا میکنه اونوقت اخلاق سگش مال من ...

شوهر من فقط اهل دختر واینا نیست وگرنه تمام بدیای عالمو درحقم کرده😢😢😢😢خیلی غصه داره دلم .کاش قلبم وایسه راحت شم 😢😢😢عزیزم بمیرم برادلت😢😢😢😢

شوهر من فقط اهل دختر واینا نیست وگرنه تمام بدیای عالمو درحقم کرده😢😢😢😢خیلی غصه داره دلم .کاش قلبم ...

خدانکنه فداتشم بزار مردایه بد بمیرن چرا ماهابمیریم مگه جرم کردیم،بعضی وقتا واقعا دلم میخاد خدا بیاد پایین فقط گلایه کنم ولی انگار اونم صدامو نمیشنوه،خدا ب دل توهم صبربده عزیزم انشالا مشکلت حل شه زود زود

خو مشکلتو باهاش حل کن اینجوری که نمیشه

اصلا هرچی حرف میزنم میگه همینه که هست ناراحتی برو از زندگیم😢😢😢😢😢بزور بهش نهار وشام میدم نمیخورد چندروز بود بهترشده بود بیرونم میبردم حرف میزد باهام ولی یهو گند میزنه به همه چی.امروز میگه فکر میکنی نمیفهمم شبا میای نزدیکم میخابی😭😭منم گفتم اگ قراره همه چی تموم شه همه چی پس تموم شه گفتم رابطه هم بی رابطه 

اصلا هرچی حرف میزنم میگه همینه که هست ناراحتی برو از زندگیم😢😢😢😢😢بزور بهش نهار وشام میدم نمیخورد ...

وای خدا چ بد چن وقته عروسی کردی

پرورده کوردم ایلام خاکمه❤ تیکر کنکورمه😍توروخدا لایک نکنین🙏
فداتبشم اینقد حرص نخور داغون میشی بخدا،مشکل بعضیامون اینه دل خوشیمونو وصل کردیم ب یه مشت علف هرز

چیکار کنم بخدا الان نفسم بالا نمیاد ازبس گریه کردم.دلخوشی ندارم تو زندگیم .نمیدونم این اینده چی میشه .نمیدونم چی قراره بسرم بیاد 😢😢😢😢الان باز میگرنم شروع میشه خداازش نگذره خیلی  داغونم کرده😭😭😭😭

خدانکنه فداتشم بزار مردایه بد بمیرن چرا ماهابمیریم مگه جرم کردیم،بعضی وقتا واقعا دلم میخاد خدا بیاد ...

فداتشم دوستم هیچی نمیشن مردای بد😢😢😢ماخیلی خوب بودیم یهویی سه ماهه زندگیم دگرگون شده اصلا انگار شوهرم اون ادم نیست😭😭😭😭😭خیلی وضعم خرابه خیلی ..نمیدونم باید چیکار کنم تمام راهای عالمو رفتم دیگه نمیدونم چ خاکی بسرم کنم😢😢😢😢

وای خدا چ بد چن وقته عروسی کردی

پنج ساله ..شوهرم از اول ادیت میکرد اما دوسالی عالی بودیم نمیدونم چی شد😢😢😢😢روزای خوبم داشتیم اما اون یادش نمیاد فقط بدیارو میبینه .همش منو ناامید میکنه تامن میگم طلاق میگه راضیم از زندگیم توهم زندگیتو بکن .هرچی بگم یک حرفی واسه گفتن داره😢😢😢😢😢

آخی 

سلام   خدایا مچکرم 

کاربر قدیمیییی😇😇فک کنم ۱۰تا کاربریی داشتم که ۵تاشون رمز عبورو فراموش کرده بودم ☺برای مادرشدنم دعا کنید منم دوس دارم طعم شیرین مادرشدن رو بچشم🤩😍مرسسیی دوستای خوبم