یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
حس خوبی نسبت به این کار ندارم اما یه بار لباس نامزدی مو به خواهرشوهرم قرض دادم (چون نتونستم نه بگم) اما تحت هیچ شرایطی لباس از کسی قرض نمی گیرم غیر از خواهرم که اونم لباساش دیگه سایزم نیس 😂
نترسم که با دیگری "خـو" کنی تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔
آفرین،همه نباید لباس قیمتی بپوشن،برازنده هر کسی نیست،هر می در سطح جیب خودش تهیه میکنه
اصلا اشتباه کردم واسش دل سوزوندم.. پولم داره فقط خسیسه
👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من میگیری؛ نکند قبل از این که جانم را میگیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفالهای شده باشم که تو جانم را میگیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که میگیری، جانم باشد و وقتی میمیریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسانها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستیام سر جایش باشد. نه اینکه تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑
چرا ندم؟ به هرکی بخواد میدم. هوای همدیگرو داشته باشید خانوما😊 خرجش یه خشک شویی که اگه طرف شعور داشته باشه خودش میده اگرم نداد فدا سرش خودم میدم. والا یه لباسه دیگه، مرگ نیست که