2777
2789
عنوان

شما لباس قرض میدیدن به کسی؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2122 بازدید | 118 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حس خوبی نسبت به این کار ندارم اما یه بار لباس نامزدی مو به خواهرشوهرم قرض دادم (چون نتونستم نه بگم) اما تحت هیچ شرایطی لباس از کسی قرض نمی گیرم غیر از خواهرم که اونم لباساش دیگه سایزم نیس 😂

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔
2803
آفرین،همه نباید لباس قیمتی بپوشن،برازنده هر کسی نیست،هر می در سطح جیب خودش تهیه میکنه

اصلا اشتباه کردم واسش دل سوزوندم.. پولم داره فقط خسیسه

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑
شما لباس مجلسیاتون ک یبار میپوشین چیکار میکنیین من کلی لباس دارم دلمم نمیاد بدم بیرون😭😭

من مهم نیست برام.میذارم کمد،مثلا اینو عروسی فامیل شوهر پوشیدم یبارم جشن فامیل خودم میپوشم،الان لباس مجلسی کم کمش ۳۰۰پولشه

درخواست دوستی از طرف اقایون ببینم گزارش میزنم درجا😊😊
هرگز،لخت بمونم از مسی نمیگیرم،لباسمم خوشم نمیاد تن کسی دیگه بره،چون از فروش خارج میشه،بعدشم میلیونی ...

چیکار میکنی لباسات 🤔

همیشه مراقب اشتباه دوم باش، اشتباه اول حق توست.
2804

چرا ندم؟ به هرکی بخواد میدم. هوای همدیگرو داشته باشید خانوما😊 خرجش یه خشک شویی که اگه طرف شعور داشته باشه خودش میده اگرم نداد فدا سرش خودم میدم. والا یه لباسه دیگه، مرگ نیست که

به خواهرم بله

به بقيه نوچ

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
2805

من میدم البته ب دختر دایی و دختر و خاله و خواهرام 

تا خالا نخواستنا 

ولی ب اینا میدم 

ب خالمم به بار لباس پاتختیمو دادم یه بارم حنابندون 

چه اشکالی داره 

اتفاقا جاریمم بخواد میدم چون مهربونه دوسش دارم 

هر چند همه ی لباسام گرونه معمولا 

بالای ۱ تومن 

میرسد غم های بی پایان به پایان غم مخور
فک کن الان ک دادی خورده ب نرده های تازه رنگ شده😅😅شوخی کردم چون اون تاپیک دیدمت😉 بله قرض میدم الب ...

اصلا یادم نبود لباسمو،رفتم اون تاپیک یادم افتاد استرس گرفتم😁😁

درخواست دوستی از طرف اقایون ببینم گزارش میزنم درجا😊😊
2801