2777
2789
عنوان

بچه هازندگیامون خیلی بیخودشده نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 674 بازدید | 49 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جا داره همه باهم بگیم اللهم عجل لولیک الفرج😔

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

دنیا همیشه هم خوب داشته هم بد مهم اینه ک خودمون خوب باشیم و خدا رو فراموش نکنیم ترس از آینده نداشت ...

ترس ازاینده؟؟؟؟؟؟اگه یه خورده دقیق ترنگاه کنی به کارای روزمره ات متوجه میشی که داری خودتو میکشی واس اینده که عقب نمونی که دیگران ازت جلونزن چون اگه جلوبزنن لهت میکنن باحرفاسون نه فقط تو هممممه ما معتقدیم که اینده روسپردیم دست خدا درحالی که ما امروزمون رو فدای اینده میکنیم چون از سرکوفت جامعه میترسیم

المیرا مستوفی...

اره واقعا...هنوز در حد ی جمله هم نگفتی،انقد دلایل زیاده ،هییییی خدا....تامیایم از ی بدبختی کمر صاف کنیم،باز یکی دیگ شروع میشه

عزیزای دلم، میشه هرکی امضامو دید، واسه شادی روح (♥️مامانم و آبجیم♥️) ی صلوات بفرسته.😔
ترس ازاینده؟؟؟؟؟؟اگه یه خورده دقیق ترنگاه کنی به کارای روزمره ات متوجه میشی که داری خودتو میکشی واس ...

والا عزیزم نمیدونم

ولی من صحبتم با آدمای خیلی ضعیف در حد پایین نبود

منم دلم واسه خیلیا میسوزه و آرزومه ک زندگی خوبی داشته باشن و وظیفه ی ما ک در وضعیت بالاتری هستیم اینه ک از لحاظ مالی بتونیم تا جایی ک ضرری ب زندگی خودمون وارد نشه کمک بهشون کنیم

امیدوارم خدا به همه ی مردم جهان بهترین زندگی رو بده و هیچکس هیچ مشکلی نداشته باشه

انرژی مثبت بدین عزیزان  خانومایی که تو سن عالی ازدواج میکنن با اولین اقدام بچه دار میشن همه هد ...

همین خانوم هایی که معتقدی توسن عالی ازدواج کردن و دراولین اقدام بچه اوردن هیچوقت طمع جوونی رو نچشیدن از نوجونی پریدن تو میانسالی چهارده سالگی باردارشدن رو شاید تجربه نکردی که این حرف رو میزنی چروکای روی شکم ورون ها وباسن رو بعداز بارداری در سن کم ندیدی شاید وگرنه درک میکردی که پیرِجوونی شدن خیلی دردداره

المیرا مستوفی...
برادرم ۳۴سالشه  ازدواج نکرده ارشد داره  خواهرم ۳۰سال  لعنت به تو‌ ای گرونی

خیلی دلت پره

گاهی وقتا ، باید یه نقطه بذاری باز شروع کنی ، باز بخندی ، باز بجنگی ؛؛ باز بیفتی و محکمتر پاشی ، گاهی باید یه لبخند خوشگل به همه تلخیا بزنی و بگی ممنون که یادم دادین ، " به خودم تکیه کنم ... ‌"
چقدر از جوونا ب خاطر مشکل مالی سکته میکنن یا نمیتونن ازدواج کنن  کی پاسخگوئه؟😔😔😔😔

چقدرتازه عروس هاکه بهترین وشیرین ترین روزای اول ازدواجشون به پای کینه توزی وعقده های مادرشوهراکوفتشون شد 

المیرا مستوفی...

به قول شوهرم میگه همین زندگی گوهی که داره میگذره بذار بگذره،خودمون تلخ ترش نکنیم

گاهی وقتا ، باید یه نقطه بذاری باز شروع کنی ، باز بخندی ، باز بجنگی ؛؛ باز بیفتی و محکمتر پاشی ، گاهی باید یه لبخند خوشگل به همه تلخیا بزنی و بگی ممنون که یادم دادین ، " به خودم تکیه کنم ... ‌"
نباشه 

به قول شوهرم میگه همین زندگی گوهی که داره میگذره بذار بگذره،خودمون تلخ ترش نکنیم

اگه دردای منو بشنوی سیر میشی از زندگی بخدا ولی دیگه چیکار کنیم مجبوریم بگذرونیمش

قدیما خیلی بهتر بود بخدا خییییلی