2777
2789
عنوان

بچه هازندگیامون خیلی بیخودشده نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 674 بازدید | 49 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

علی برکت الله

کسایی که از زندگیم خبر دارن میشه پیجم رو فالو کنن قطعا براشون میشه یه خیر که شاید باعث بشن من از این زندان خلاص بشمtashrifat_rooyayi@                                  تا نصیحت خواهرانه دارم براتون :                                                                                                                       اول :قضاوت کار ما نیست قضاوت فقط کار خداست تازه خدا گاهی چشمش رو میبنده و رد میکنه ما کی باشیم ؟  ما مال قضاوت نیستیم...                                                                                                                     دوم : مواظب آبروی مردم باشید نکنه آبروی مومنی رو که حرمتش از حرمت خانه خدا واجب تره ببرید خیلی مواظب باشید.
نی نی سایت یکی از مبلغاش شده

بله 

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

چه قشنگ توصیف کردی

اخه زیادبهش فک میکنم همیشه واین باعث میشه همیشه توخودم باشم از امیدادنای الکی که خداروشکر سالمیم وعق هست وامید هست هم واقعا کلیشه ای شده

المیرا مستوفی...

انرژی مثبت بدین عزیزان 

خانومایی که تو سن عالی ازدواج میکنن با اولین اقدام بچه دار میشن همه هدف دارن مردایی ک جونشونو برا زنشون میدن زن و شوهرایی که عاشقن زندگی آرومی دارن بچه هایی که تا جون دارن ب پدر مادر خدمت میکنن مادرشوهرایی ک بی صبرانه منتظر زن گرفتن پسرشونن و غیره و غیره 

همه اینام هست ولی باز گو نمیشه ما عادت داریم دردامونو بزرگ کنیم و ب عالم بگیم و خودمونو بدبخت تر از همه نشون بدیم 

🍃🌸اَللّهُمَ صَلّ عَلی مُحَمَّد وَآله مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم🌸🍃

همش داریم میجنگیم که زندگیمون و خوب و قشنگ پیش ببریم 

ولی مگه میذارن 

بزرگترین مشکل ملت ایران الان  اقتصادیه فقط😣😣😣

واقعا قدیما چه خوب بوده 

چند وقت پیشا با یه ادم مسنی همصحبت بودم میگفت دلم میسوزه برای جوونا شماها هیچی از زندگی و جوونی نفهمیدین شماها فکر میکنید دارین زندگی میکنید 

و شروع کرد از خاطرات جونیش و زمان شاه😕😕😕😕😕

دنیا همیشه هم خوب داشته هم بد

مهم اینه ک خودمون خوب باشیم و خدا رو فراموش نکنیم

ترس از آینده نداشتیم باشیم و فقط ب خدا ایمان داشته باشیم ک همیشه پشتیبانمونه

برای خودمون زندگی کنیم و ب خودمون و دیگری ضرری نرسونیم

به پسرام نگاه میکنم  هر شب بغض قورت میدم  نکاه میکنم به مرد خسته زندگیم 

به اینده مبهم پسرام   به الودکی   به کرونی   به بچه های کار  به مردان بیکار  حتی به فاحشه های سرزمینمممم  من دلم داره میترکهههههه خدا    

دنیا همیشه هم خوب داشته هم بد مهم اینه ک خودمون خوب باشیم و خدا رو فراموش نکنیم ترس از آینده نداشت ...

عریزممممم بیام دنبالت ببرم به خرابه های تهران یه سر بزنیممم ببینی هر روز داره به بدبختا اضافه میشه 

دید مثبت کار ساز نیست   عمل عمل عمل اینده خوب رو‌ میسازه