کودک همسری دخترا وچهارده سالگی حامله شدناشون بچه های بی هدف به دنیااومده مردایی که باوجودزنای جوون و مهربون وزیباشون با ده نفر دیگه لاس میزنن وکلی دلیل مسخره واسه توجیح کارشون دارن ،بچه هایی که پدرمادرارو ول میکنن میرن مادرشوهرایی که تازه عروس هارو از زندگی ناامید میکنن وبهترین روزاشونو تلخ میکنن پدرایی که همیشه پیش بچه هاو زنشون سرشون از شرمندگی پایینه و.........زندکیمون خلاصه شده در این چیزهای مزخرف
[QUOTE=112429067]من ک نگفتن اونایی که سنشون ۱۴ بوده تو سن عالی ازدواج کردن!!!!!!!!!!!!!اصلا ۱۴سن ازدواجه؟؟؟؟؟ منظور ...[/QUOتواین دورزمونه چیزایی که شماگفتین یک در هزااااره براهمین به چشم نمیاد
همکلاسی من سیزده سالش بود ازدواج کرد سه ماه بعدازازدواج به اسرارمادرشوهر و سوهر باردار شد بچه دخترشد وازاونجایی که دخترزاییدن ننگ به حساب میاد هنوز متاسفانه شوهرش اجبارش کرد بانوزاد شیش ماهش دوباره باردار شه وتوپونزده سالگی دختردوم روبه دنیااورد بازهم گفتن ماپسرمیخایم نزاشتن دختر دومی یک سالش بشه دوباره عروس رو اجباربه حامله شدن کردن وقتی سومین دخترش در پونزده شونزده سالگی با خطر مرگ برای مادر به دنیااورد بالافاصله طلاقش دادن چشم باز کرد دید در شونزده سالکی سه تا بچه داره و مطلقه است وخودشو دارزد به شدت تو روحیه من اث منفی گذاشته این اتفاق
همکلاسی من سیزده سالش بود ازدواج کرد سه ماه بعدازازدواج به اسرارمادرشوهر و سوهر باردار شد بچه دخترشد ...
خیلی ناراحت شدم عزیزم ولی همچین اتفاق نادری هم یک در هزاره
خودتو اذیت نکن ب فکر آینده ت باش فکرای خوب کن تا انرژی های مثبتو جذب کنی با این افکار فقط انرژی های منفی رو جذب میکنی و خودتو افسرده و خسته میکنی فقط همین عاقلانه تصمیم بگیر همه چیز تیره و تار نیست همه ک مشکلات ندارن