2777
2789
 منم زیاد دیدم.گفتم ک ی روزی میرن سراغش ممکنه 10سال دیگ مشخص نیس اون حسش حال هوایی ک بهشون میدا ...

اگه ترک کنن اره حتما میرن سمتش.اما اگه درمان بشن هیچ وقت نمیرن دیگه سراغ مواد.اگه درمان بشن حتی اگه جلوشون مصرف هم بشه وسوسه نمیشن

منم زیاد دیدم.گفتم ک ی روزی میرن سراغش ممکنه 10سال دیگ مشخص نیس اون حسش حال هوایی ک بهشون میدا ...

اگه سق سیاه تویه که هیچکی ترک نمیکنه..!ب نظرت تواین تاپیک بااین حال اسی این حرف درسته؟این مدل ناامید کردن؟من واقعانمیفهمت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره شوهرمن کمپوقبول نداره وهیچوقتم نمیره خودمم قبول ندارم حداقل برای همسرمن جواب نمیده چون ویلادارن ...

نه ازش بیخبرم..توکلم ب خداست..ناامیدنیستم ازش چون خودش خواست ک بره..اما کمپ خیلی بهتره و بنظرمن چون توخونه مونده شاید قرصی چیزی مصرف کرده و جلوی خودشو گرفته و ب محض بیرون اومدن از اونجا باز مصرف کرده

خودتون باید برین اوناکلا مخالفن باکمپ ودارو میدن به مریضاشون کلاساشو پیداکنین همسرتون میشه مسافر شما ...

هم کمپ هم تلفن های مشاوره و مراکز مشاوره اعتیاد با ان ای و کنگره مخالفن

نه ازش بیخبرم..توکلم ب خداست..ناامیدنیستم ازش چون خودش خواست ک بره..اما کمپ خیلی بهتره و بنظرمن چون ...

عزیزدلم نگران نباش ایشالا همسرت سالم برمیگرده همیشه هم سالم میمونه واین جداییتون یه مدت کوتاه تلخه به شیرینیه بعدش میارزه..اسی بچه هم داری؟؟

اگه ترک کنن اره حتما میرن سمتش.اما اگه درمان بشن هیچ وقت نمیرن دیگه سراغ مواد.اگه درمان بشن حتی اگه ...

شما خیلی خوب حرف میزنی..درمان بشه؟اگ بره کلاسایی ک کمپ براشون میزاره بعداز پاک شدن میشه درمان؟؟؟

شما خیلی خوب حرف میزنی..درمان بشه؟اگ بره کلاسایی ک کمپ براشون میزاره بعداز پاک شدن میشه درمان؟؟؟

ببین عزیزم حالا که خودش خواسته خیلی خوبه.از کمپ اومد ازش بخواه بره کلاسای ان ای یه راهنما واسه خودش داشته باشه.راهنماش کسی هستش که چندین سال پاکی داره و مدام باهاش در ارتباط باشه اگه به مشکلی خورد با راهنماش صحبت کنه و خیلی خیلی به درمانش کمک میکنه