2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گلبانو جان شرمنده پرسیدم اخه همسرمنم اعتیادداره ومن الان اومدم قهرخونه مادرم گفتم اگ مشگل منوداری بی ...

اوهوم😔اما وقته زیادی نیست و زود بردیمش برای ترک..شما چرا 

کسایی که اعتیاددارن میرن طی ۱۱ماه درمان میشن ..کلاس داره۳روزهفته خیلیم عالیه اکثریت جواب گرفتن

از طرف کمپ بهشون معرفی میکنن و میگن کلاساش کی هست؟یا خودمون بایدپیگیرباشیم؟ببخشید سوال زیادمیپرسما

رفته کمپ..شما ک اومدی خونه مادرت قهر از شوهرت بیخبری ک خیلی بده اینطوری ک بدترمیکنه

اره شوهرمن کمپوقبول نداره وهیچوقتم نمیره خودمم قبول ندارم حداقل برای همسرمن جواب نمیده چون ویلادارن یک ماه چندباربردم اونجا نذاشتم تکون بخوره برگشتیم خونه دوباره همون شده..الان اومدم جواب تلفنشم نمیدم خیلی سخته امامادرش میگفت دارم میبرمش کنگره ایشالاکه جواب بگیره..شماباهمسرت صحبت میکنی؟؟

از طرف کمپ بهشون معرفی میکنن و میگن کلاساش کی هست؟یا خودمون بایدپیگیرباشیم؟ببخشید سوال زیادمیپرسما

عزیزم تو محله ای که هستین تحقیق کن.یا تو نت سرچ کن ببین کلاسای کنگره ۶۰ کجا هستش تو نزدیکتون

ولی من دیدم خیلیارو ک ترک کردن و صنعتی میکشیدن والان بهترین زندگی رو دارن

منم زیاد دیدم.گفتم ک ی روزی میرن سراغش ممکنه 10سال دیگ مشخص نیس اون حسش حال هوایی ک بهشون میداده فراموششون نمیشه جز با مرگ.

خدایا شکرت

خودتون باید برین اوناکلا مخالفن باکمپ ودارو میدن به مریضاشون کلاساشو پیداکنین همسرتون میشه مسافر شماهم میشی همسفرش