2777
2789
عنوان

لباس مجلسی ای که برام تنگ شده:دی

740 بازدید | 11 پست

خانوما من یه لباس مجلسی چند وقت پیش خریدم که وزنم زیاد شد و برام تنگ شده و خیلییی دوسش دارم دلم میخواد بازم بشه بپوشمش اخه فقط یه بار پوشیدمش. به نظرتون لباس مجلسی ک تنگ شده رو میشه برد یه خیاطی خوب اندازشو درست کرد؟ کسی تا حالا همچین کاری کرده یا اطلاعی داره که میشه یا نه؟🙈

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه جا درز پارچه زیاد برده باشه اره 

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤

داخل لباسو ببین زیر دوخت هاش جا داره ک این ور تر بدوزه و اون دوز قبلی رو باز کنه خیاط یا نه

💍تـنـهّا بـبـعـــــــ🐏ـــی در عـلـفـزار قلـبــمـــــ❤ــی علی جــانم💍

خب چرا لاغر نمیکنی دوست داری دوباره هزینه بزاری بازش کنی و بعد اگه بازم لاغر شدی هزینه کنی و تنگش کنی ؟

زندگی رو دوست دادم چون دخترم هست .         از دست خیلی ها ناراحتم .              خواستی برام دعا کن ممنون 

اره خیاط می تونه چند سانت از محل درزش باز کنه اضافه کنه

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود