200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
قطعا ۸۰متر کوچیکه دیگه ولی خب مناسب یه خانواده ۳ نغره هست
واااا 80 متر کوچیکه؟؟😲😲😲نکنه شما تو خونه ویلایی 250 متری زندگی میکنی
پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
واااا 80 متر کوچیکه؟؟😲😲😲نکنه شما تو خونه ویلایی 250 متری زندگی میکنی
نه تو ویلایی ۴۰۰ متری زندگی میکنم😐
خب ۸۰ کوچیکه به نظز من!ولی برای یه خانواده ۳نفره کاملا مناسب و اندازس
200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
نه تو ویلایی ۴۰۰ متری زندگی میکنم😐 خب ۸۰ کوچیکه به نظز من!ولی برای یه خانواده ۳نفره کاملا مناسب و ...
شما تهرانی یا شهرستان؟
پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
منم فک میکنم کوچیکه ولی زیاد به زبون نمیارم😂میترسم خدا قهرش بیاد هی گیگم خدایا شکرت راضی ام ب رضای ...
خوبه عزیزم البته به ساخت خونه هم بستگی داره.من داداشم 80 متری خریده دوخواب خدایی عالی دراوردن خونه رو