2777
2789
عنوان

خونه ۸۰ متری

2651 بازدید | 44 پست

سلاام دوستان چطورین 

بنظرتون خونه این خونه کچیکه 

سرویس بهداشتی ۸

دو تا خواب ۱۲ متری

پذیرایی و اشپزخونه ۵۳ متره  بین اشمزخدنه و پذیدایی اپن نیست 

حس میکنم کوچیکه البته فعلا داره دیوار چینی میشه و تازه شروع به ساخت کردیم

شماهایی ک تو امضاتون در خواست صلوات کردین برای همتون صلوات میفرستم و لایک میکنم ک بدونین فرستادم👌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قطعا ۸۰‌متر کوچیکه دیگه

ولی خب مناسب یه خانواده ۳ نغره هست

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

بستگی به شهرش داره.شهرستان اکثر خونه ها بزرگه

ولی تهران یه هشتاد بخری باید سجده شکر کنی.از بس گرونه

اکثرا پنجاه شصت متری ان

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
قطعا ۸۰‌متر کوچیکه دیگه ولی خب مناسب یه خانواده ۳ نغره هست

واااا 80 متر کوچیکه؟؟😲😲😲نکنه شما تو خونه ویلایی 250 متری زندگی میکنی

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
قطعا ۸۰‌متر کوچیکه دیگه ولی خب مناسب یه خانواده ۳ نغره هست

😥😥

شماهایی ک تو امضاتون در خواست صلوات کردین برای همتون صلوات میفرستم و لایک میکنم ک بدونین فرستادم👌
بستگی به شهرش داره.شهرستان اکثر خونه ها بزرگه ولی تهران یه هشتاد بخری باید سجده شکر کنی.از بس گرونه ...

شهرستانم عزیزم 

نه تو ویلایی ۴۰۰ متری زندگی میکنم😐

خب ۸۰ کوچیکه به نظز من!ولی برای یه خانواده ۳‌نفره کاملا مناسب و اندازس

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

منم فک میکنم کوچیکه ولی زیاد به زبون نمیارم😂میترسم خدا قهرش بیاد هی گیگم خدایا شکرت راضی ام ب رضای تو

نه تو ویلایی ۴۰۰ متری زندگی میکنم😐 خب ۸۰ کوچیکه به نظز من!ولی برای یه خانواده ۳‌نفره کاملا مناسب و ...

شما تهرانی یا شهرستان؟

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
شما تهرانی یا شهرستان؟

تهران

منم فک میکنم کوچیکه ولی زیاد به زبون نمیارم😂میترسم خدا قهرش بیاد هی گیگم خدایا شکرت راضی ام ب رضای ...

خوبه عزیزم البته به ساخت خونه هم بستگی داره.من داداشم 80 متری خریده دوخواب خدایی عالی دراوردن خونه رو