2777
2789
عنوان

خونه ۸۰ متری

| مشاهده متن کامل بحث + 2662 بازدید | 44 پست
منم خونه قبلیم ۵۰ متر بود الان اومدم با پدرشوهرم اسنا یه سوییت ۵۰ متری بی خواب  خونه بابام ۱۳۰ ...

نه دوتا خواب واجب هرخونه ایه .

ولی اینکه قراره آشپزخونه و پذیرایی رو کاملا مجزا کنی از هم خیلی جالب نیست . باید به هم مشرف باشن

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       

آشپز خونه و پذیرایی را قاطی کن یعنی.کاملا اپن باشع یه میز بزاری اون وسط

حتماااااااا بخونین👇❤💚💜دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست.😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اینکه بعضیا خونه بزرگ ندیدن یا وسعشون نمیرسه بخرن دلیل نمیشه وجود نداشته باشه یا از نظر همه خونه ۷۰ ...

فشار اومد؟؟؟؟😂😂😂😂😂

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
اینکه بعضیا خونه بزرگ ندیدن یا وسعشون نمیرسه بخرن دلیل نمیشه وجود نداشته باشه یا از نظر همه خونه ۷۰ ...

میگم به خودت فکر کنم بیشتر فشار اومده 😂😂که فکر کردی انقد تا ی متنی آماده کنی بفرستی😂😂😂

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
میگم به خودت فکر کنم بیشتر فشار اومده 😂😂که فکر کردی انقد تا ی متنی آماده کنی بفرستی😂😂😂

والا من نه بهم فشار اومده نه روی متن فکر کردم!

نمیدونم شما چرا دخالت میکنی توی نظر مردم!!

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
والا من نه بهم فشار اومده نه روی متن فکر کردم! نمیدونم شما چرا دخالت میکنی توی نظر مردم!!

خب ما دخالت کردیم ی جواب دادیم حالا تو چرا دخالت میکنی هی ریپ میکنی.سکوت چیز بدی نیستااا😊😊

خب ما دخالت کردیم ی جواب دادیم حالا تو چرا دخالت میکنی هی ریپ میکنی.سکوت چیز بدی نیستااا😊😊

والا شما خودت ول کن نیستی! به من ریپلای میکنی جوابتو میدم مث شما که نپریدم وسط کامنت مردم و نظر بیخود بدم!!

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
والا شما خودت ول کن نیستی! به من ریپلای میکنی جوابتو میدم مث شما که نپریدم وسط کامنت مردم و نظر بیخو ...

اولا درست صحبت کن و احترام خودت نگه دار.دوما بیخود شما میکنی که بی ادبی میکنی.سوما اینجا سایت عمومی هستش و هرکسی بخواد ریپ میکنه نظر بقیه رو جواب میده چهارما شما که اعصاب و جنبه بحث و نظر نداری بیخود میکنی میای تو سایت.

اولا درست صحبت کن و احترام خودت نگه دار.دوما بیخود شما میکنی که بی ادبی میکنی.سوما اینجا سایت عمومی ...

من بی احترامی به شما نکردم و دلیل این همه فشار عصبی که با کامنتای من بهت وارد شده رو نفهمیدم😂

خب نمیتونی از کنار نظر بقیه ساده رد شی نیا،حرصم نخور عزیزم باشه ۸۰‌متر کاخه😂

من بی احترامی به شما نکردم و دلیل این همه فشار عصبی که با کامنتای من بهت وارد شده رو نفهمیدم😂 خب ن ...

واااای چه اصراری داری بگی که بقیه بهشون فشار اومده و حرص میخورن😂😂😂😂یا خداااا 

خدایا شفا عنایت بفرمااااا😂😂😂😂

واااای چه اصراری داری بگی که بقیه بهشون فشار اومده و حرص میخورن😂😂😂😂یا خداااا  خدایا شفا عن ...

من طبق نظراتت اینجوری برداشت کردم و اصراری بهش ندارم!

منکه دعوا و بحثی ندارم با شما عزیزم،شما خودت یبار از اول بخون گیر دادی که نظر من اشتباهه حتی تیکه میندازی که نکنه خودت تو خونه فلان متری زندگی میکنی😂والا متراژ خونه ی من ۵۵ متره ولی فقط نظرمو گفتم!

در هرصورت ارزش بحث و دعوا نداره ببخش اگه ناراحتت کردم😘

من طبق نظراتت اینجوری برداشت کردم و اصراری بهش ندارم! منکه دعوا و بحثی ندارم با شما عزیزم،شما ...

منم نگفتم نظرت اشتباه پست اول خودت بخون.منم ریپ کردم و نظر دادم در قبال نظر شما.منم دعوایی ندارم باشما.

شما مثلا میگین خونه ۸۰متره با سرویسا و حیاط حساب میکنین یا فقط فضای خونه؟

نه گلم بجز سرویس و حیاط 

حیاط جدودا ۳۰۰ متره

شماهایی ک تو امضاتون در خواست صلوات کردین برای همتون صلوات میفرستم و لایک میکنم ک بدونین فرستادم👌
نه دوتا خواب واجب هرخونه ایه . ولی اینکه قراره آشپزخونه و پذیرایی رو کاملا مجزا کنی از هم خیلی جالب ...

نگفتم جدا هستن گلم گفتم دیوار یا اپن بینشون نیست 

شماهایی ک تو امضاتون در خواست صلوات کردین برای همتون صلوات میفرستم و لایک میکنم ک بدونین فرستادم👌