تو تهران باشی و به 80 متر بگی کوچیک با این خونه های آپارتمانی ی ذره عجیبه
پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
تو تهران باشی و به 80 متر بگی کوچیک با این خونه های آپارتمانی ی ذره عجیبه
واقعا چه ربطی داره؟!!! من هرچی فک میکنم نمیفهمم
200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
دوتا اتاق جفتش کمد دیواری بزرگ داره پذیرایی سه تا دوازده متری افتاده با کناره.آشپزخونه کامل کابینت بندی میز ناهارخوری هم قشنگ جا شده.ی اتاقش مستر هستش.
پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
شما نفهمیدی بقیه فهمیدن یا لایک کردن یا جواب دادن😊😊😊
شما نفهمیدی بقیه فهمیدن یا لایک کردن یا جواب دادن😊😊😊
اینکه بعضیا خونه بزرگ ندیدن یا وسعشون نمیرسه بخرن دلیل نمیشه وجود نداشته باشه یا از نظر همه خونه ۷۰ ۸۰ متری کاخ باشه که😊
بعدم استارتر نظر پرسید این متراژ کمه یا زیاد منم نظرمو گفتم شما چرا بهت فشار اومد!
200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه