2777
2789
عنوان

خونه ۸۰ متری

| مشاهده متن کامل بحث + 2662 بازدید | 44 پست
ماهم سه نفریم تو یه خونه ۴۲ متری☹ عین قوطی کبریت.تاریک و بدون نور.صب تا شب چراغ روشن اونوقت ۸۰ مت ...

منم خونه قبلیم ۵۰ متر بود الان اومدم با پدرشوهرم اسنا یه سوییت ۵۰ متری بی خواب 

خونه بابام ۱۳۰ متر بود  دوسداشتم خونه خودمونم ۱۲۰ اینا باشه ک قراره بعدا یه بهار خواب ۴۰ بهش اضافه شه 

میگم اگ یه خواب رو الان کم کنیم بندازیم رو پذیرایی چطوره میشه؟

شماهایی ک تو امضاتون در خواست صلوات کردین برای همتون صلوات میفرستم و لایک میکنم ک بدونین فرستادم👌
تهران

تو تهران باشی و به 80 متر بگی کوچیک با این خونه های آپارتمانی ی ذره عجیبه

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم خونه قبلیم ۵۰ متر بود الان اومدم با پدرشوهرم اسنا یه سوییت ۵۰ متری بی خواب  خونه بابام ۱۳۰ ...

من چون بچه دارم ترجیح میدم خونم دو خواب باشه

فکر میکنم اینطوری بهتره

منم با خانواده همسرم یه ساختمونیم

خوبه عزیزم البته به ساخت خونه هم بستگی داره.من داداشم 80 متری خریده دوخواب خدایی عالی دراوردن خونه ر ...

نمیدونم اینم فک کنم خوب بشه 

اتاق خواب ها هم کف با پذیرایی 

سرویس ۴ تا پله میخوره میره پایین 

اشپزخونه هم مخفیه ینی بین حال و اشپزخونه چیزی نیست  

بعد ها هم قراره یه بهار خواب بخوره بالا با ۱۰ تا پله 

شماهایی ک تو امضاتون در خواست صلوات کردین برای همتون صلوات میفرستم و لایک میکنم ک بدونین فرستادم👌
خوبه عزیزم البته به ساخت خونه هم بستگی داره.من داداشم 80 متری خریده دوخواب خدایی عالی دراوردن خونه ر ...

خونه داداشت چجوریه؟

اوف تهران ک خونه نمیسازن فقط یجیز سر هم میکنن میدن مردم 

طفلی تهرانی ها واقعا الان متراژشون کمه 

زندگی خیلی سخت شده

واقعا چه ربطی داره؟!!! من هرچی فک میکنم نمیفهمم

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
خونه داداشت چجوریه؟

دوتا اتاق جفتش کمد دیواری بزرگ داره پذیرایی سه تا دوازده متری افتاده با کناره.آشپزخونه کامل کابینت بندی میز ناهارخوری هم قشنگ جا شده.ی اتاقش مستر هستش.

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
دوتا اتاق جفتش کمد دیواری بزرگ داره پذیرایی سه تا دوازده متری افتاده با کناره.آشپزخونه کامل کابینت ب ...

انشالله ک چراغ خونش همیشه روشن باشه

واقعا چه ربطی داره؟!!! من هرچی فک میکنم نمیفهمم

شما نفهمیدی بقیه فهمیدن یا لایک کردن یا جواب دادن😊😊😊

انشالله ک چراغ خونش همیشه روشن باشه

فداتشم عزیزم.برای شماهم همینطور گلم

80 متر برای شهرستان شاید کوچیک بتظر برسه ولی با این گرونی و مشکلات اقتصا ی بنظرم فعلا قناعت کن به همین و شاکر باش ایشالا بزودی 150 متری میخری😊

آنان که به سرمستی ما طعنه زنانند**بگذار بمانند به خماری که ز ما هیچ ندانند
شما نفهمیدی بقیه فهمیدن یا لایک کردن یا جواب دادن😊😊😊

اینکه بعضیا خونه بزرگ ندیدن یا وسعشون نمیرسه بخرن دلیل نمیشه وجود نداشته باشه یا از نظر همه خونه ۷۰ ۸۰‌ متری کاخ باشه که😊

بعدم استارتر نظر پرسید این متراژ کمه یا زیاد منم نظرمو گفتم شما چرا بهت فشار اومد!

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه