2777
انشالله اگر میگرن و مشکلات عروقی و غیره دامنگیرتون شد، میگم خدمتتون

اصلا به اراده ربطی نداره چاقی یک بیماری هست که باید درمان بشه ، بهت توصیه میکنم یکبار برو جلسات عمومی دکترزندی شرکت کن ببین چقدر جالب توضیح میده راجب چاقی 

این عمل تولد دوباره هست انگارخدا عمردوباره به ادم داده

تمام نا تمام من
با تو تمام می شوم ..
اصلا به اراده ربطی نداره چاقی یک بیماری هست که باید درمان بشه ، بهت توصیه میکنم یکبار برو جلسات عموم ...

الان شما چند کیلویی؟ چقدر کم کردین؟ زود زود گرسنه ممیشین؟ ریزه خوری ندلشتین؟ الان چی؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

الان شما چند کیلویی؟ چقدر کم کردین؟ زود زود گرسنه ممیشین؟ ریزه خوری ندلشتین؟ الان چی؟

۱۰۰ بودم الان ۵۵ گاهی دوکیلو زیادمیکنم بازکم میشه راحت میتونم خودموکنترل کنم دیگه حریص نیستم 

اره تقریبا ریزه خورشدم ولی میتونم کنترل کنم چون حجم معده م کوچیک شده

تمام نا تمام من
با تو تمام می شوم ..
بنظرشما اسلیو بهتره یا بای پس ? 

بستگی به جواب اندوسکپی داره ونوع غذاخوردن شما ونظردکتر واینکه بچه دارشدین یانه وجواب ازمایش خون

خیلی فاکتورهای متعددی دخیل هست برای انتخاب نوع عمل

تمام نا تمام من
با تو تمام می شوم ..
دکترزندی آتیه

سلام عزیزم خوبی من یک ساله اسلیو کردم ۱۰۶ بودم الان ۷۲ هستم البته فدم ۱۷۴ هست همه میگن خیلی خوبم و لاغر شدم اما خودم حس میکنم کم وزن کم کردم من بیشتر از دو قاشق غذا نمیخورم اما گاهی شکلات و بستنی میخورم نمیدونم بخاطر اونه وزنم دیگه من نمیشه یا جون دیکه تقریبا لاغرم استپ کردم دوست دازم لاغرتر شم که اگه بعدا وزنم بیشتر شد قابل کنترل باشه شما رژیم خاصی دارین