2777

ببین من دقیقا نمی دونم bmi  شوهرم چند بود ولی با قد 185 120 کیلو بود شکم و پهلوش خیلی بزرگ بود پیش دکتر علیرضا فروتن الان  سه  چهار ماه اسلیو معده کرده غذا که نمی تونه مثل قبل بخوره معده کوچیک میشه دیگه....تا الانم حدود 30 کیلو کم  کرده...  همین جوری هم میاد پایین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین میگن bmi  باید بالای 35 باشه من خودم 140 کیلو بودم جراحی اسلیو معده انجام دادم دکترمم دکتر علیرضا فروتن بود بعد از عمل هم باید رعایت کنی البته انقدر معده ات کوچیک میشه که دیگه اشتها نداری ... من 60 کیلو تقریبا کم شدم 

من خودم با BMI 35 عمل کردم و خیلی راضیم در عرض 6 ماه 15 کیلو کم کردم البته نمیدونم با BMI پایین تر از 35 عمل می کنن یا نه. من پیش دکتر شاهین جمیلی عمل کردم خیلی راضیم. یکی از دوستام یک سال پیش عمل کرد اون 40 کیلو وزن کم کرد.
این آدرس و شماره تماس شونه

تهران، بلوار اباذر خیابان مقداد پلاک ۹

۰۹۳۶۳۶۶۸۷۷۴

دوستان گلم بخدا نرید سمت این عملا 

من دوست صمیمیم پارسال فوت کرد😭

منم میخواستم بعد اون برم ولی خوب دوستمو که دیدم اونجوری شد ترسیدم حدود ۱۰۰میلیونم ازش پول گرفتن جونشم گرفتن من از عمل متنفرشدم دیگه 😡

ولی بجاش دوس دارم کسی که‌تونست کمک کنه ۲۵کیلو کم‌کنم رو معرفی کنم به امید روزی که دیگه این عملا نباشن 

دکتر امامی ناجی من دوست خوب من اینم پیجش @emamydiet من تناسب اندام و سلامتی خودمو مدیونش میدونم پس همه جا میرم معرفیش میکنم 💙💎

عشقای من‌اینا که میان از عمل اسلیو تعریف میکنن یا پول میگیرن یا خودشون دستیار یا ادمین دکترا هستن کافیه به تعدا پستاشون نگاه کنید بعضیا بالای ۱۰۰۰تا هستن معلومه صبح و شب دارن تبلیغ میکنن اسلیو فقط پول گرفتن از ملت و وزنتون ۱۰۰درصد برمیگرده ۱ساله برنگرده ۳ساله برمیگرده فقط بلدن رژیم بدن 😡😡😡

وای عزیزم ترو خدا نرو سمت عمل من خودم دوبار عمل اسلیو و بای پس انجام دادم بخدا همیشه گشنمه نمیتونم غذاهای مورد علاقه ام رو بخورم ولی خوب چه فایده بعد ۴سال دوباره برگشت وزنم حدود نصفش ولی خدا نگه داره فامیلمون یه نفر رو معرفی کرد که واقعا دستش طلا تو ۲ماه ۱۰کیلو کم کردم واینکه اون دکترا حتی نگفته بودن من تیروئید دارم ایشون تیروئید منم درمان کرد خدا خیرش بده منم معرفی میکنم که شما عین من‌نری ۲۰۰میلیون هزینه کنی .دکتر امامی هستن اینم شماره و پیجشون 

0990-502-9772 

@emamydiet 

سلام خانومیا والا منم از وقتی آقای داوود نژاد رو دیدم خیلی ترسیدم از عمل.

ولی من ناجی خودم رو بهتون معرفی میکنم که با نصف هزینه عمل و بدون جراحی منو اسلیو کرد و الان چندین سال من وزنم ثابت خداروشکر همه چیزم میتونم بخورم @emamydiet 

090990-502-9772 

اینم شماره تماس واتساپ و پیج کاریش 

کاری ندارم یسری میان میگن داری تبلیغ میکنی من وظیفه خودم میدونم ایشونو به همه معرفی کنم شماهم اگه میخواین به سلامتی تا اخر عمر لاغر بمونین برین پیش ایشون 

سلام عزیزم اگه نظر منو که چندین بار خودم و خانوادم این کارو کردیم بپرسی میگم نکن عزیزم پولتو دور نریز من خودم وزنم بعد ۵سال برگشت شوهرم بعد ۲سال پسرم ۸ماهه برگشت وزنش بخدا برو اصولی وزنتو کم کن تا عمر داری وزنت برنمیگرده پیج یکی از بهترین‌ دکترای لاغری رو میزارم چون زندگیمو مدیونم بهش @emamydiet 

0990-502-9772 واتساپ 

ما که نتیجه گرفتیم عزیزم ایشالا شما هم بری و نتیجه بگیری 

امتحان کردن این بیشتر میرزه تا عمل 

80، هیچ رقمه هم پایین نمیاد ، بر اثر تغییرات هورمونی هم مدام پر اشتها میشم و خلاصه اوضاع خرابه. تازگ ...

سلام عزیزم مشکل اصلی شما مشکل مزاج من دکتر امامی رو بهتون معرفی میکنم @emamydiet 

0990-502-9772 واتساپ 

مشکلات هورمونی مشکلات غددی مثل تیروئید رو هم ریشه یابی و درمان میکنه حتما بهش سر بزن 

وای دختر عموم عمل کرد وزنش برگشت اصلا نرو سمت عمل هزینه های خیلی هنگفتی میگیرن دختر عموم بعد اینکه وزنش برگشت پیج دکتر مرادی دوره شروع کرد و وزنش دیگ برنگشت  شماره دکتر رو میزارم برات و ایدی پیج اینستا رو خواستی پیام بده بهش   09334947516

@medilife2424