2777
2789
کی انجام دادین؟ برگشت نداشت؟  من مدام در حال خوردنم یعنی جواب میده واسه من؟

سلام عزیزم. یکی از اقوام ما که تو کرج زندگی میکنه پیش دکتر محمدجواد باقری انجام دادن اسلیو معده رو. خیلی راضی بودن و میگفتن الان خیلی کم تر شده غذا خوردنشون و اون حجم از غذایی که میخوردن الان تقریبا نصف شده. البته ایشون چون  BMI ش بالا بود این عمل رو باید انجام میداد. ولی کلا از عمل راضی بود.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یکی از دوستای من عمل اسلیو معده انجام داده با دکتر محمدجواد باقری که تو کرج هستن. البته دوستم تهرانه ولی چون تعریف دکتر رو خیلی شنیده بود رفت کرج عمل کرد.. الان که 6 ماه گذشته از عملش هیچ مشکلی نداره خداروشکر و  خیلی راضیه. حدود 18 کیلو وزن کم کرده.
ا

۱۰۰ بودم الان ۵۵ گاهی دوکیلو زیادمیکنم بازکم میشه راحت میتونم خودموکنترل کنم دیگه حریص نیستم  ...

سلام عزیز سما کی عمل معده کردید؟مشکلی نداشتید الان راحتید؟

خدایا شکرت برا داده ها و نداده هات🙏 شکر نعمت نعمتت افزون کند کفر نعمت از کفت بیرون کند
سلام میشه از هزینه عملتون بگید و چه دکتری رفتید؟ 

من خودم پیش دکتر فربد امامی عمل کردم خیلی راضی بودم واقعا هم از کارشون و هم از شخصیتشون ولی دکتر پازوکی و دکتر خلج هم خیلی خوبن.

به نظرم به جراح لاغری خوب حتما باید فوق تخصص لاپاراسکوپی داشته باشه خواهر زاده دوستم پیش یه نفر عمل کرد که فوق تخصص نداشت واقعا از زندگی افتاده .

به نظرم فلوشیپ های لاپاراسکوپی اسلیو و بایپس معده رو خیلی عالی انجام میدن حالا من سایتشونم اینجا میذارم .واقعا هرکی خودش باید دکترشو انتخاب ونه من از ایشون خیلی راضی بودم دیگه شما باید خودتون تحقیق کنید.

سلام عزیزم من بی ام آیم ۳۳ هست خیلی رژیم و ورزش رو امتحام کردم تا تصمیم گرفتم اسلیو یا بایپس انجام بدم رفتم پیش یه دکتری به اسم دکتر فربد امامی یگانه که دوستم پیششون عمل کرده بود و خیلی راضی بود اصلا برای جراحی لاغری قبول نکرد و گفت عمل کمتر از بی ام آی ۳۵ موردی نداره و نباید انجام بشه من کاملا قانع شدم به نظرم عمل نکن  شما هم .

سلام عزیزم. یکی از اقوام ما که تو کرج زندگی میکنه پیش دکتر محمدجواد باقری انجام دادن اسلیو معده رو. ...

من دوستم پیش دکتر فربد امامی عمل کرد خیلی راضی بود منم رفتم پیششون خیلی با شخصیت بودن ولی گفت بی ام آی زیر ۳۵ موردی برای عمل اسلیو معده نداره.