2777

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حرفایی که میشنوی همش چرته برو جلسات عمومی دکترا بعدبرو توی گروهای اسلیو بهتر اطلاعات میگیری  ا ...

ميتونم بپرسم شما پيش كدوم دكتر اسليو كرديد؟

عصر باشد وتو باشي يه فنجان چاي داغ😍
حرفایی که میشنوی همش چرته برو جلسات عمومی دکترا بعدبرو توی گروهای اسلیو بهتر اطلاعات میگیری  ا ...

فکر کنم به خاطر لاغر شدن تو مدت کوتاه بوده یا اینکه از چاقی بیش از حد اینطور شده بوده لاغر شده نشون داده.به هر حال اتفاقیه که افتاده و بعد عمل هم شده ...

بهترین جراح لاپاراسکوپیه

دكتر روماتولوژ و پوستم خلج رو بهم پيشنهاد كردند ولي زندي رو دوستم بهم گفت كه خيلي از كارش راضي بوده يكي از دلايل نرفتن پيش زندي بيمارستان آتيه است كه اصلا ازش خاطره خوبي ندارم .بيمارستان ديگه اي هم جراحي ميكنند؟

عصر باشد وتو باشي يه فنجان چاي داغ😍
بهترین جراح لاپاراسکوپیه

بازگشت وزن نداشتین؟ یا اینکه کم وزن کنین؟ میخوام ببینم کسی هست با وزن کم و bmi حدود 32جراحی کرده باشه و از روند کاهش راضی باشه یا مینی بای پس بهتره 

عزیزم خودت اراده نداری من بعد زایمان 87 کیلو شدم بعد اینکه دخترمو از شیر گرفتم رژیم گرفتم. تو یکسا ...

انشالله اگر میگرن و مشکلات عروقی و غیره دامنگیرتون شد، میگم خدمتتون

بازگشت وزن نداشتین؟ یا اینکه کم وزن کنین؟ میخوام ببینم کسی هست با وزن کم و bmi حدود 32جراحی کرده باش ...

درحد دویاسه کیلو اضافه میکنم دوباره کم میشه ولی ورزش یادت نره شیرینی کم بخور لایف استایل بایدعوض شه 

بی ام ای ۳۲ ندیدم عمل کنن مگراینکه دیابت داشته باشن

تمام نا تمام من
با تو تمام می شوم ..
دكتر روماتولوژ و پوستم خلج رو بهم پيشنهاد كردند ولي زندي رو دوستم بهم گفت كه خيلي از كارش راضي بوده ...

ارتریت پسوریازیس داری؟

من باخلج موافق نیستم چون پیگیری بعدعمل نداره از لوازم جراحی امریکایی استفاده نمیکنه ، کلا بامریض بعدعمل ارتباط برقرارنمیکنه 

به بیمارستان چکارداری یه روزمیری عمل میکنی میای مگه میخوای بری بمونی 

تمام نا تمام من
با تو تمام می شوم ..