atlanta مدیر عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 10819 عنوان لباس خونگی ؟ | مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 35 پست خانما میشه بیاید بگید تا چند درصد به لباس خونگیتون اهمیت میدین ؟ مهمون ک میاد چی می پوشید معمولا ؟ من همون اندازه که واسه لباس پوشیدن بیرونم سلیقه دارم واسه لباس خونگی اهمیت نمیدم میشه کمکم کنید لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻 1398/08/23 | 01:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کاربرساده۱۳۶۴ عضویت: 1398/04/31 تعداد پست: 1313 من اهمیت میدم به هردوش به شدت ولی خرجی نمیده منم قهرم من اکثر خریدامو با شوهرم میرم چون رو هر چی دس بزارم ن نمیگه البته منم مراعات میکنم ولی چیزی ک دوس دارم حتما میخرم بدش میاد چشم دنبال چیزی بمونه
شیطونککک عضویت: 1398/08/02 تعداد پست: 2791 من اکثر خریدامو با شوهرم میرم چون رو هر چی دس بزارم ن نمیگه البته منم مراعات میکنم ولی چیزی ک دوس دا ... خوش بحالت قدربدون عشقم بچه هام
atlanta مدیر استارتر عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 10819 پ اهمیت بده از فردا شروع کن ببین نگاه همسرت چقد بهت عوض میشه اره تصمیم دارم اهمیت بدم از فردا میزنم تو کار لباسای شیک خونگی لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
atlanta مدیر استارتر عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 10819 من برعکس توام به لباس تو خونم بیشتر اهمیت میدم. معمولا تیشرت و شلوار . یا تیشرت و شلوارک تقری ... آفرین بانو چ خوش سلیقه 😍 لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
دوتاگل،هدیه،خدا عضویت: 1398/08/20 تعداد پست: 4023 پیراهن آی عروسکی کوتاه بامزه هست از اونا شروع کن تا بقیه
atlanta مدیر استارتر عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 10819 من اکثر خریدامو با شوهرم میرم چون رو هر چی دس بزارم ن نمیگه البته منم مراعات میکنم ولی چیزی ک دوس دا ... ماشالله خدا نگهش داره براتون 😍😍 لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
شیدا_671889 عضویت: 1395/10/26 تعداد پست: 2214 آفرین بانو چ خوش سلیقه 😍 ممنون و هو معکم این ما کنتم خدا با شماست هر جا که باشید ******* الان این عددها کنار اسم من چیه؟؟😑
فرشتہکوچولو عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 34055 عزیزم میتونی ایده بدی چه لباسایی میخری معمولا واسه خونه تاپ شورتک شلوارک شلوار جین کوتاه نیم تنه پیراهن های بلند ازین جور چیزا .جلوی مهمون هم شلوار جین و پیرهن یا سارافون یا شومیز انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
atlanta مدیر استارتر عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 10819 پیراهن آی عروسکی کوتاه بامزه هست از اونا شروع کن تا بقیه 😍😍 اره بعد میرم سرچ میکنم ببینم چی هست چی بخرم و چی بدوزم . راستش کمدم دیگه جا نداره برا لباس جدید ولی خب چ کنم بازم حس میکنم لباس ندارم اونارو نمی پوشم اصلا لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
کاربرساده۱۳۶۴ عضویت: 1398/04/31 تعداد پست: 1313 عزیزم ببخشید سوتفاهم شد منظورم این نبود ک چاقی منم هم سایز شمام ولی خیاطم یه وقتایی میدوزم خواستم بد ... ن میدونم منظور نداشتی خودم قصدا گفتم ک همیشه حاضری میخرم ولی خوش ب حالت خیاطی ...من ی دوس داشتم شورتاشونم خودش میدوخت خیلی خوب مث بیرونیا
دوتاگل،هدیه،خدا عضویت: 1398/08/20 تعداد پست: 4023 😍😍 اره بعد میرم سرچ میکنم ببینم چی هست چی بخرم و چی بدوزم . راستش کمدم دیگه جا نداره برا لباس جدید ... یه سری رو رد کن ب کسایی ک لازم دارن بعد جدید بگیر
فرشتہکوچولو عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 34055 تاپ دامنای فانتزی هم خیلی دوست دارم انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
atlanta مدیر استارتر عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 10819 واسه خونه تاپ شورتک شلوارک شلوار جین کوتاه نیم تنه پیراهن های بلند ازین جور چیزا .جلوی مهمون ه ... خیلی کمکم کرد مرسی 😍😘 لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
atlanta مدیر استارتر عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 10819 ن میدونم منظور نداشتی خودم قصدا گفتم ک همیشه حاضری میخرم ولی خوش ب حالت خیاطی ...من ی دوس داش ... عالیه اگه قیمت مناسب گیر بیاد بخری راحت تره . آفرین به دوست خوش سلیقه و با حوصلتون 😍 لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻