atlanta مدیر عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 10819 عنوان لباس خونگی ؟ | مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 35 پست خانما میشه بیاید بگید تا چند درصد به لباس خونگیتون اهمیت میدین ؟ مهمون ک میاد چی می پوشید معمولا ؟ من همون اندازه که واسه لباس پوشیدن بیرونم سلیقه دارم واسه لباس خونگی اهمیت نمیدم میشه کمکم کنید لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻 1398/08/23 | 01:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کاربرساده۱۳۶۴ عضویت: 1398/04/31 تعداد پست: 1313 😍😍 اره بعد میرم سرچ میکنم ببینم چی هست چی بخرم و چی بدوزم . راستش کمدم دیگه جا نداره برا لباس جدید ... بده ب کسی ک نیاز داره من لباسای بچگونه زیاد میدم میره میشناسم ی خانمرو میدم بهش دوس ندارم چیز اضافه مال خودمم میریزم بیرون چون کسی سایز خودم نمیشناسم
atlanta مدیر استارتر عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 10819 یه سری رو رد کن ب کسایی ک لازم دارن بعد جدید بگیر اره جمعشون کردم ک بدم کسی بهتره ببرم بهزیستی لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
atlanta مدیر استارتر عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 10819 بده ب کسی ک نیاز داره من لباسای بچگونه زیاد میدم میره میشناسم ی خانمرو میدم بهش دوس ند ... اره بخدا انقدر لباس اضاف دارم همش گذاشتم کنار که بدم به کسی ولی کسی رو نمیشناسم ک قبول کنه البته اکثرا نو هستنا میخوام بدم بهزیستی لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
کاربرساده۱۳۶۴ عضویت: 1398/04/31 تعداد پست: 1313 عالیه اگه قیمت مناسب گیر بیاد بخری راحت تره . آفرین به دوست خوش سلیقه و با حوصلتون 😍 ن بابا خیلی گرونه دوتا خریدم برا خودم ۳۶ تومن انصافه آخه قبلا ۳ تا ۱۰ تومن بود
کاربرساده۱۳۶۴ عضویت: 1398/04/31 تعداد پست: 1313 اره بخدا انقدر لباس اضاف دارم همش گذاشتم کنار که بدم به کسی ولی کسی رو نمیشناسم ک قبول کنه الب ... بده خوبه ک
atlanta مدیر استارتر عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 10819 تاپ دامنای فانتزی هم خیلی دوست دارم منم عاشقشونم 😍😗 لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻