2777
2789
عنوان

لباس خونگی ؟

346 بازدید | 35 پست

خانما میشه بیاید بگید تا چند درصد به لباس خونگیتون اهمیت میدین ؟ مهمون ک میاد چی می پوشید معمولا ؟  من همون اندازه که واسه لباس پوشیدن بیرونم سلیقه دارم واسه لباس خونگی اهمیت نمیدم  میشه کمکم کنید 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بهش اهمیت بده خیلی مهم مصخوصا اگ متاهلی

اتفاقا متاهلم 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻

من قبلنا اهمیت نمیدادم ولی الان یکم بیشتر سلیقه به خرج میدم سعی میکنم بیشتر ست باشه لباسام معمولا مهمون که میاد لباس خونگی نمیپوشم جین میپوشم باشومیز

گاهی اوقات باید از کنار اونایی که با محبت هار کردی بگذری و بگی"چخه"🙂

من موقع مهمونای خانوادگی لباس راحت بلوز سارافون ولی مهمونای دگ دوستان فلان مانتو شلوار میپوشم 

والا بخایم اهمیت بدیم باید قید خوراکمونو بزنیم فقط بفکر پوشاک مون باشیم

دلم ی اتفاق خوب میخاد از جنس معجزه های خالق بی همتا، همان معجزه ای منتظرش هستم😔
مهمون میاد سارافون  خونه تاپ شلوارک

عالیه . سارافون چ مدلی ؟میخرید یا میدوزید ؟

من برعکس بیشتر خونگی میخرم

عزیزم میتونی ایده بدی چه لباسایی میخری معمولا 

من اهمیت میدم به هردوش به شدت ولی خرجی نمیده منم قهرم

آخی حق داری مساله مهمیه خرجی 😄

من برعکس توام به لباس تو  خونم بیشتر اهمیت میدم.

معمولا تیشرت و شلوار . یا تیشرت و شلوارک تقریبا ست

مهمون هم سارافون و شلوار اکثرا

و هو معکم این ما کنتم خدا با شماست هر جا که باشید ******* الان این عددها کنار اسم من چیه؟؟😑
میخرم  اونقد چاق نیستم بدوزم سایز۴۲

عزیزم ببخشید سوتفاهم شد منظورم این نبود ک چاقی منم هم سایز شمام ولی خیاطم یه وقتایی میدوزم خواستم بدونم چ مدلهایی هست